MED OD BOKVICE POMOGAO ŠABANU ŠAULIĆU PROTIV TEGOBA SA ŽELUCEM

24.11.2018 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 564 | Autor: | 0

Pevač Novica Zdravković svedoči kako je za sebe, ali i za kolegu, pronašao rešenje za zdravstveni problem koji ih je dugo mučio

Šaban Šaulić godinama je trpeo jake bolove u želucu, a pomoć za njegov zdravstveni problem pronašao je Novica Zdravković. Brat pokojnog kralja boema Tome Zdravkovića otkrio je da je pevača izlečio alternativnom medicinom.

- Imao sam stravične probleme sa želucem. Specijalisti su mi prepisivali razne tablete i nisu mi pomogle. Tri puta sam gutao sondu i imao sam veliku muku, nisam smeo da jedem prepečenu hranu i meso sa roštilja, već samo blago kuvano. Mnogo sam se mučio dok nisam otišao kod jednog prijatelja u Krčedin – priča Novica Zdravković i objašnjava kako je pomogao sebi, a potom i kolegi Šabanu Šauliću.

- Jedan kolega mi je napravio med od bokvice. Tu biljku su mi kao dečaku, dok sam živeo u selu, stavljali na čireve. Ona je čak i jestiva, iako je gorka, kao i svaki lek. Kada sam počeo redovno da koristim taj med, bolovi su nestali. Jednom prilikom sastao sam se sa Šabanom u Krčedinu i iznenada smo pokrenuli temu o zdravlju. Iako je moj kolega poznat po tome da se nikad ne žali na bolove, tada mi je rekao da ga muči želudac – priča Novica Zdravković i nastavlja:

- Kao ni meni, lekari nisu uspeli da mu pomognu. Preporučio sam mu ovaj prirodan preparat na bazi meda i bilja. Ubrali smo četrdeset velikih listova bokvice, pasirali ih i stavili u kilogram meda. Svako jutro jeo je po kašiku mešavine i za nekoliko dana bolovi su nestali! Ni danas ga ništa ne boli, čovek se izlečio. Zaista čudno, ali tako je bilo. Pošto imamo pozitivne rezultate, svim ljudima preporučujemo da koriste, jer zaista pomaže i veoma je zdravo. Od davnina je bokvica poznata kao lekovita travka i treba je brati samo u nezagađenoj prirodi. Ja to najčešće radim na selu ili u Košutnjaku.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD :

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD :

 • Brankova 16 ,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net