POSLE DIJAGNOZE POMOGLE SU MI DRUŠTVENE MREŽE

02.10.2018 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 221 | Autor: | 0

Šenon Doerti nakon hemoterapije, zračenja i operacije, i dalje oseća strah i izgubljenost, ali i radost i uzbuđenje


Glumica Šenon Doerti, nezaboravna Brenda iz tinejdžerske serije Beverli Hills, obolela je od karcinoma dojke pre tri godine. Za Dobro jutro Amerika objasnila je kako se bori sa bolešću.

"Borba s rakom pomogla mi je da budem bolja glumica, a takođe mislim da me učinila boljim ljudskim bićem. Bolest ruši sve zidove koje čovek gradi unutar sebe "

Šenon je dijagnozu saznala 2015. godine i to nakon što je tužila svog poslovnog menadžera da nije redovito plaćao premije zdravstvenog osiguranja. U tužbi je istakla da je zbog toga znatno kasnije nego što je bilo potrebno dobila adekvatnu zdravstvenu pomoć.

Lečenje je uključivalo hemoterapiju, zračenje i operaciju, a o svemu je izvešavala na svom Instagram profilu.

"Deljenje mojih iskustava na društvenim mrežama pomoglo mi je, jer su i drugi meni slali svoje priče i to mi je davalo nadu, podršku i ljubav. Svi ti ljudi postali su mi poput porodice s kojom sam delila teško putovanje", ispričala je Šenon.

Glumica je izjavila da se sada oseća dobro jer je saznala da je bolest u remisiji: "Kada čujem reč remisija, preplave me različite emocije, a najveće je pitanje ’što sledi nakon toga’. Osećam strah, pa izgubljenost, zatim radost i uzbuđenje, onda se setim da treba da čekam na rezultate tumorskih markera pet do deset godina i ako budu negativni tek onda mogu reći da sam izlečena."

Šenon je dodala i da je srećna što povno radi jer joj je bilo bitno da vidi može li da se vrati pred kamere. "Vratila sam se i videla da mogu i zbog toga sam jako srećna."

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net