ŽIVOT BEZ SEKSA ZBOG STRAHA OD BAKTERIJA

11.09.2018 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 791 | Autor: | 0

Dženifer Lorens, zvezda serije Igre gladi panično se boji HPV-a, herpesa i side, i tvrdi da je seks prljav


Dženifer Lorens zbog straha od bakterija ne upražnjava seks i priznaje da se boji čak i grljenja, ljubljenja pa čak i rukovanja!

Neki ljudi doživljavaju ekstremni strah od bakterija, osećaju se zabrinuto i uznemireno kada se susreću sa bilo kakvom situacijom koja bi mogla uticati na razvoj potencijalne bakterijske infekcije. Zbog svoje mizofobije, germofobije ili bacilofobije, kako se taj poremećaj naziva, preduzimaju opsežne mere opreza u svom životnom prostoru, da bi izbegli bilo kakvo prljanje, zarazu ili infekciju bakterijama.

Jedna od njih je i 28-godišnja američka glumica Dženifer Lorens, poznata iz serije Igre gladi, koja se toliko plaši zaraze, seksualno prenosivih bolesti, side, HPV i herpesa, da ne upražnjava ni seks, mada deluje prilično seksipilno. Ona je nedavno priznala i da se plaši svakog fizičkog kontakta kojim bi se bakterije mogle preneti – ljubljenja, grljenja, pa čak i rukovanja!
„Seks je prljav“ – izjavila je i ostaje pri svom motu: testiranje pre seksa. Uz to, ona se panično plaši i letenja avionom.Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem