TRČANJE + VEŽBANJE = TELO HALE BERI

07.09.2018 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 433 | Autor: | 0

Slavna glumica ima kondiciju kao američke "foke", i telo 25-godišnje devojke


Izlazak Hale Beri iz vode u filmu o Džemsu Bondu zabeležen je u istoriji kinematografije, ali i u glavama miliona muškaraca i žena. Gotovo da nema devojke koja nije poželela da se podiči izgledam kakav ima slavna holivudska diva. Iako se taj trenutak dogodio 2002. godine, njeno telo i dalje je isto. A uveliko je ušla u šestu deceniju života!
Piter Li Džons, njen trener, otkriva da nikakva magija nije u pitanju, već isključivo važna disciplina.
- Kada sam je upoznao nisam imao pojma koliko ima godina, a onda, saznavši da je rođena 1966, bio sam šokiran, jer njeno telo je elastično kao kod 25-godišnjakinje. Zato sam joj deset puta povećao intenzitet treninga, koje čine kombinacija borilačkih veština, boksa, joge i mnogo vežbi kakve rade pripadnici američkih "Foka" - otkriva trener.

Zajedno vežbaju pet puta nedeljno, s tim što je on svakodnevno iznenađuje novim vežbama. Razbijajući rutinu, uviđa gde su granice njene izdržljivosti, a uz to je i motiviše da još napornije radi na sebi.
I dok je ovog leta sa decom provodila godišnji odmor na ostrvu Bora Bora, seksepilna Hale redovno je obožavaoce na "Instagramu" obaveštavala o svojim fitnes navikama. Između ostalog, beležila je:
- Svakog jutra trčim pola sata po plaži kako bi mi srce bolje radilo, a krv brže strujala. Posle trčanja, odlazim u sobu i bacam se na pet jednostavnih a veoma efikasnih vežbi.
Radi pet serija od po 50 ponavljanja, s tim što između svake pauzira dva do tri minuta.
Za tricepse radi propadanja, tako što šake stavi na ivicu stabilne stolice i onda telo spušta gotovo do poda. Stolicu koristi i kao zamenu za steper u teretanama, ali i kao odličan rekvizit za trbušnjake - sedne na ivicu, šakama je uhvati sa strane i onda diže noge savijene pod uglom od 90 stepeni, pa ih pušta ispružene ka podu. Uz pomoć nameštaja radi i sklekove, tako što šake drži na slobodnim ćoškovima stolice, potpuno ravno telo privlači sedalnom delu, a onda se odupire. I, za kraj, jedno stopalo je na stolici, a drugo malo odaljeno na podu. Telo povlači unazad da bi isružila nogu koja je na stolici i u savijenom položaju dodirnula prste na nozi, a onda istura koleno, potpuno ispravlja telo držeći šake na struku.
Foto: Instagram

Tagovi:

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net