DORUČAK MELANIJE TRAMP: SMOOTHIE SA PAHULJICAMA

16.11.2017 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 1204 | Autor: | 0

Prva dama Amerike vitku liniju održava uz pomoć pilatesa, vitamina i voća, ali se ponekad počasti čokoladom i sladoledomMelanija Tramp vitku liniju održava tako što po svom domu u Trump tornju hoda sa tegovima za gležnjeve, pa tako hodanje pretvaraju u dobru fizičku aktivnosti. Osim toga, bavi se pilatesom i igra tenis.
Pojedini mediji tvrde da je Melania opsednuta hidratacijom kože, zbog čega je razvila i svoju liniju proizvoda, no nisu daleko od istine. Prva dama Amerike pazi na to da joj je koža uvek hidrirana.
Doručak prve dame SAD je napravljen sa samo nekoliko sastojaka i puno vitamina. Često se opredeljuje za smoothie sa ovsanim pahuljicama, bogat hranljivim materijama i vlaknima, a ishranu dopunjuje dodatnim vitaminima A, C i E koji su korisni za njenu kosu i nokte.
Osim toga Melanija strogo pazi da svakog dana pojede sedam voćki.
- Volim čokoladu i sladoled, pa jedem te stvari s vremena na vreme. Dobro je prepustitise svojim željama i ukusima s vremena na vreme sve dok to balansirate sa zdravom hranom – objašnjava ona. Ponekad odluči se i za komad čokolade za užinu ili čašu Diet Coke, kaže.
Nekadašnji model odbacuje nagađanja da se podvrgnula plastičnim operacijama i liftingu lica.
- Nisam ništa radila na licu i grudima, potpuno sam protiv botoksa i injekcija, jer mislim da štete licu i živcima. Ostariću dostojanstveno, kao moja majka - priznala je ova lepotica.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net