SAVET DŽENIFER LORENS: NAJBOLJA HIDRATACIJA UZ KOKOSOVU VODU I SOK OD LIMUNA

16.09.2017 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 1128 | Autor: | 0

Glumica ne želi da se izgladnjuje i ne krije ljubav prema pici i testenini sa sirom

Dženifer Lorens je mlada i dosledna – još dok je snimala film Igre gladi odlučila je pazi na svoje zdravlje
Ona je, naime, objasnila da su je već posle prve uloge, kritičari označili kao osobu sa viškom kilograma. To nije jedini slučaj kada su je prozivali bucmastom i neprivlačnom u Holivudu.
Glumica je na kritike odgovorila objašnjenjem da je franšiza Igre gladi prvenstveno bila namenjena deci i tinejdžerima i da je to jedan od glavnih razloga zašto je odlučila da ne gladuje.
- Nikada se neću izgladnjivati za ulogu. Ne želim da devojčice pomisle "Želim da izgledam kao ona, pa ću preskočiti večeru". Želela sam da izgledam snažno i zdravo, a ne gladno i premršavo – objasnila je Lorens za magazin Entertejment vikli.
Dženifer zato ne krije ni svoju ljubav prema brzoj hrani. Njen trener Dalton Vang za Kosmopolitan rekao je da je Dženifer sklona pici, pohovanoj piletini, kao i popularnom američkom jelu – testenini sa sirom. Ali, kako je disciplinovana u svemu, tako su i njeni obroci, pa čak i oni brze hrane, umereni.
Vitku liniju, osim umerenošću Lorens čuva i pravilnom hidratacijom - celodnevnim uzimanje po malo tečnosti, čime uspeva i da apetit drži pod kontrolom. Najčešće pije vodu sa limunom, kokosovu vodu i vodu sa malo soli.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem