SAVETI TRAVARA VIDENA DIMITROVA: UBLAŽITE ASTMU I STRES

04.06.2019 | Travari magičnog bilja | Pregleda: 352 | Autor: | 0

Viden Dimitrov, pravnik iz Pirota, zahvaljujući otrovnom divljem grašku upoznao je svet lekovitih biljaka, i pravi efikasne kombinacije lekovitog bilja koje pomažu kod mnogih bolesti

Travar Viden Dimitrov iz Pirota savetuje da se sa astmom, disajnim tegobama, stresom i slabim imuntietom izborite uz ove čajne mešavine.


UBLAŽAVANJE ASTME I DISAJNIH TEGOBA
Za ublažavanje disajnih tegoba i astme potrebne su jednake količine bosiljka, hajdučke trave, ženske bokvice, podbela, lista topole, žalfije i lana. Dve supene kašike ove čajne mešavine preliti sa četiri decilitra ključale vode, dodati dve kašike meda i kuvati na tihoj vatri desetak minuta, procediti i piti tri puta dnevno pola sata pre jela.

ČAJ PROTIV STRESA
Mešavinom valerijane, matičnjaka, hajdučke trave i kantariona dobija se izvrstan čaj za smanjenje stresa i anksioznosti. Supenu kašiku mešavine ovog bilja preliti sa dva decilitra ključale vode, poklopiti i posle pola sata procediti i piti tri puta dnevno pre jela.

ČAJ ZA JAČANJE
Čajna mešavina za jačanje imuniteta sastoji se od vranilove trave, ruzmarina i bosiljka. Čaj se priprema tako što se supena kašika ove mešavine lekovitog bilja prelije sa dva decilitra ključale vode, poklopi i nakon pola sata procedi i pije tri puta dnevno posle jela.
Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net