ALOJA I MED, BEDEM ZA VIRUSE

23.05.2019 | Travari magičnog bilja | Pregleda: 579 | Autor: | 0

Lidija Vučković iz Niša otkriva kako joj je u terapiji multiple skleroze pomogao i jedan pčelinji proizvod


Zeleni med se priprema isključivo od prirodnog bagremovog meda koji se sjedinjuje sa sokom medicinske aloje, odnosno Aloe arborescens. Priprema se tako što se na kilogram meda doda od 70 do 100 mililitara soka aloje, dobro izmeša i može odmah da se uzima – kaže Lidija Vučković, koja se zahvaljujući ovom medu i melemu izlečila od multiple skleroze.

Korišćenje zelenog meda garantuje potpunu zaštitu od virusa, gripa, bakterija i drugih vrsta prehlada, jer jača imunitet a bez ikakvog problema mogu da ga koriste i deca starija od tri godine. Starije osobe treba da uzimaju četiri puta dnevno po kafenu kašičicu, a deca dva puta dnevno.
- Cela moja porodica, muž i troje dece, kao i unuci, svakodnevno uzimaju zeleni med i ne znamo za grip i prehlade. Virusi su veoma opasni za obolele od multiple skleroze, koja je ozbiljna bolest čiju progresiju može da ubrza i najmanja prehlada – dodaje naša sagovornica.

Med oplemenjen lekovitom biljkom Aloe arborescens jača imunitet, čisti organizam, regeneriše tkiva i ćelije i praktično predstavlja lek za razne bolesti, poput astme, epilepsije, osteoartritisa i psorijaze, jer ima veoma visok nivo antivirusnih, antibakterijskih, antioksidantnih i antiupalnih svojstava.
- Za svaku bolest postoji rešenje, kaže Lidija, a ja sam ga našla u receptima koji su zaostavština roditelja moje svekrve, a koji su svojevremeno izbegli iz Rusije. Melem koji zaustavlja multiplu sklerozu pravi se od Aloe arborescens i sedamnaest vrsta lekovitih trava. Terapija traje tri meseca, uzima se pre jela po jedna kafena kašičica, četiri puta dnevno. Nakon toga sledi pauza od tri nedelje – objašnjava Lidija i dodaje da se četiri puta dnevno, ali posle jela, uzima i zeleni med.

– Bila sam potpuno nepokretna i otpisana, jer su mi lekari prepisali samo uzimanje vitamina B. Već posle mesec dana, pošto sam koristila melem i zeleni med, mogla sam da pokrećem prste na ruci i nozi, a ubrzo i da hodam. Nakon tri faze ove terapije, potpuno sam normalno živela, hodala, radila, kao i sada što radim. Kada sam završila sa sve tri ture lečenja melemom i zelenim medom, otišla sam na kontrolu i magnetna rezonanca je pokazala da su umesto sedamnaest lezija ostale samo bele tačkice, kao zasenčenja, koje evo već sedamnaest godina miruju. Zeleni med i ovaj ruski melem se, pored multiple skleroze, koriste i za lečenje drugih nervnih obolenja i psorijaze i jako je bitno što zajedno neutrališu aktivnost lezija na mozgu i obnavljaju opne nervnih ćelija – ističe gospođa Vučković.

Da bi stalno imala pri ruci dovoljne količine ovog spasonosnog leka, na porodičnom imanju Vučkovići su podigli plastenik u kojem gaje oko tri i po hiljade stabljika medicinske aloje, koja se može upotrebiti u lekovite svrhe tek kad napuni tri godine.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net