POMOGLA SAM DA NA SVET DOĐE VIŠE OD 1000 BEBA

27.04.2019 | Travari magičnog bilja | Pregleda: 829 | Autor: | 0

Biljana Pejčić sa Stare planine i sama se borila sa neplodnošću, a sada pomaže parovima koji se bore sa sterilitetom


Biljana Pejčić, nekadašnja babica, koja već godinama živi na Staroj planini, tvrdi da je zahvaljujući biljnim preparatima izlečila neplodnost kod više od hiljadu žena. Samo tokom 2016. godine, po njenim rečima, rodila se osamdeset i jedna beba
Za recept svojih preparata kaže da je tajna, ali otkriva da ga je dobila u jednom manastiru, gde se i sama lečila od neplodnosti. Čak i neke poznate ličnosti, među njima i jedna vrlo popularna pevačica, postale su majke zahvaljujući njenim biljnim eliksirima.

Biljana objašnjava da je sve krenulo još pre tridesetak godina, kada i sama nije mogla da zatrudni, pa je potražila pomoć u alternativnoj medicini.
- Lekari su mi rekli da nikada neću postati majka. Bila sam očajna, ali nisam htela da odustanem. Davno sam upoznala monahinju iz jednog manastira, koja je proučavala lekovito bilje. Ona me je naučila mnogo o prirodi i njenom lekovitom dejstvu, ali i najvažnijem: da nikada ne odustajem! Pila sam čajeve od lekovitog bilja i, gle čuda, ostala sam u drugom stanju! Danas imam troje dece i četvoro unučadi - priča Pejčićeva i dodaje da je nakon toga svoj život posvetila proučavanju steriliteta i pomaganju ženama koje ne mogu da zatrudne:

- Tokom prvih petnaest godina, u radu sa ljudima i tokom njihove borbe sa sterilitetom, u 70-80% slučajeva problem je bio kod žena. Međutim, poslednjih petnaest godina situacija se promenila: sada je taj procenat vezan za muškarce. Najveći problem je poremećaj hormona stresa. Od slučaja do slučaja, lečenje traje od tri do šest meseci, a nekada i duže.
Mnogim parovima nije teško da prevale put čak do Stare planine i zakucaju Biljani na vrata tražeći pomoć. Dolaze joj i iz inostranstva, a pomogla je i mnogim poznatim ličnostima.
- Za pravljenje preparata koristim listove divlje jagode, zlatnice, lincure, babinog zuba i drugih biljaka. Pored običnih ljudi, pomogla sam i mnogim poznatim ličnostima, sportistima, političarima, među njima i jednoj našoj poznatoj pevačici - kaže Biljana.

Pre nekoliko godina Biljana je pomogla paru koji je više od dvadeset godina vodio bitku za potomstvo, a mnogobrojne vantelesne oplodnje nisu im pomogle.
- Borili su se godinama da dobiju bebu, imali su sedam vantelesnih oplodnji, ali su im pomogli samo moji prirodni preparati. Obratili su mi se novembra 2010. godine, počeli smo sa terapijom, a samo nekoliko meseci kasnije, tačnije marta naredne godine, javili su mi se sa radosnim vestima: da očekuju prinovu! U isto vreme, slavili su srebrnu svadbu i rođenje svog deteta - završava Biljana, i dodaje da nema cenovnik kojim naplaćuje svoje usluge:
- Pomognem ljudima, a njima prepuštam da plate onoliko koliko smatraju da treba. Meni je svakako najveća nagrada kada vidim da im se na kraju konačno ostvari san da postanu roditelji.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net