ČUVENI TRAVAR OTKRIVA: KAKO DA IZ PRSKANOG POVRĆA IZBACITE SVE OTROVE!

16.04.2019 | Travari magičnog bilja | Pregleda: 4051 | Autor: | 0

Nebojša Stamenović, čuveni travar iz Niša, otkriva kako da uživate u prvom prolećnom povrću

Nebojša Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, travar, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog i nekadašnji šef hilandarske kuhinje, skoro dve decenije istražuje šta se sve to u prirodi krije a što nam može pomoći da živimo duže i kvalitetnije.
Svestan je Nebojša da i onaj ko pazi ne može sasvim da se zaštiti od štetnih materija. Zato za detoksikaciju organizma preporučuje glinu, to jest bentonitsku glinu, koje ima u apotekama.
- Jednu drvenu kašičicu gline uveče stavite u čašu vode. Prve nedelje se pije samo voda, a potom se promućka i pije se i talog. Treba je uzimati dvaput godišnje po 10 dana. A ako ne znate da li je povrće koje jedete prskano, prelijte ga uljem, sirćetom, začinom i glinom. Ona za sebe lepi otrove i izbacuje iz tela - priča Neša koji je kroz planinarenje godinama upoznavao lekovite travke i pečurke.
Foto: youtube

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radno vreme
    radnim danima 10h-14h,
    subotom 8h-11h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem