GLADOVANJE, ČAJEVI I SOK OD SIROVOG POVRĆA PRODUŽAVAJU ŽIVOT

02.08.2013 | Travari magičnog bilja | Pregleda: 16820 | Autor: | 0

Najbolji herbalisti sveta - Rudolf BrojsČaj na bazi žalfije smatram najvažnijim čajem od svih čajeva. Ko stalno pije ovaj čaj, teško da će se ikad razboleti - reči su Rudolfa Brojsa, iscelitelja iz Austrije, učenog čoveka koji je, kažu, imao neverovatno razumevanje i ljubav prema ljudima.
Rođen je 1899. godine, a svoj devedeset godina dug život usmerio je na pronalaženje alternativne i blaže metode za lečenje kancera i drugih bolesti od onih koje je nudila konvencionalna medicina. Jedna obična nemačka knjiga, u kojoj je obrazložena vrednost upotrebe voća i povrća, napisana pre trista godina, privukla mu je pažnju i odredila njegov rad do kraja života.
Koristeći terapeutske vrednosti sokova od povrća i čajeva, sa uverenjem da se kancer, bez obzira gde se pojavi u telu, hrani i raste od proteina, bio je pobornik radikalnog tretmana protiv raka, koji je u to vreme prihvatila samo nekolicina članova medicinskog establišmenta, da bi se danas ova terapija primenjivala širom sveta. Pomoću Brojsovog tretmana za kancer izlečilo se, navodno, više od 45.000 ljudi, jer se u toku gladovanja telo oslobađa svega što je u većoj količini akumulirano i svega što mu je strano.
Brojs je došao do zaključka da ukoliko neko ne uzima proteine, već razne čajeve i sokove radi detoksikacije, čišćenja i eliminacije, kancer će izgladneti, biće apsorbovan, i naposletku izbačen iz tela na jedan ili drugi način.
Bio je uveren da njegovi čajevi i specifična mešavina organski uzgajane šargarepe, cvekle, celera, kineske rotkve i krompira čine čuda za pacijente. Ovaj tečni miks je obezbeđivao sve potrebne minerale i vitamine tokom 42 dana posta, dok su se resursi tela koristili za obračun sa bolesnim tkivom. Brojne ispovesti i svedočanstva izlečenih bili su potvrda da njegov tretman deluje.
Ista mešavina Brojsovog soka od povrća koji sadrži 55% cvekle, 20% šargarepe, 20 % korena celera, 3% sirovog krompira i 2% rotkve, upotrebljava se za sve bolesti: „ozbiljne i one koje to nisu“, čak i za povišenu temperaturu i neplodnost, a uzima se ili u kraćem vremenskom periodu, ili sa hranom, u zavisnosti od težine bolesti.

Šest nedelja bez belančevina

Sokovi od sirovog povrća oduvek su bili upotrebljavani i preporučivani u prirodnoj medicini kao deo sistema oporavka od mnogih bolesti i hroničnih stanja.
- Budući da belančevine doprinose odvijanju kancerogenog procesa, tj. pretvaranja telesnog tkiva u tumor i njegovom naglom uvećavanju, uz pomoć terapije sokovima ukida se unos belančevina spolja, što znači da su u svakodnevnoj ishrani isključeni proteini. Pošto organizam bez belančevina ne može da živi, krv koja ih je gladna počinje da ,krcka, sve što je suvišno. To je operacija bez skalpela, koju crvena telesna tečnost obavlja sama u najfinijoj dozi - piše Rudolf Brojs
Lekovito gladovanje

U toku cele Brojsove terapije ne unosi se u organizam ništa osim soka od povrća i čajeva. Radi se o lekovitom gladovanju, koje traje tačno 42 dana i služi prvenstveno u lečenju karcinoma.
- Mnoge bolesti koje su do sada bile neizlečive, sada su izlečive, i to sto posto. Ipak, rak na mozgu, plućima, metastaze na jetri i pankreasu, najteže se leče. Kada se završi terapija u trajanju od šest nedelja, treba se pridržavati uputstava sledeća 42 dana, što je period kada se treba postepeno ponovo navikavati na čvrstu hranu. Ova terapija se može primenjivati i za čišćenje organizma, i u tom slučaju traje 21 dan, a onda isto toliko dana traje ponovo privikavanje na hranu - pisao je Brojs.

D. Šubarević

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net