PRVA PROVIDNA ZAŠTITNA MASKA SA SAMOSTERILIZACIJOM

13.07.2020 | KORONAVIRUS | Pregleda: 878 | Autor: | 0

Maska sadrži HEPA filter razvijen prvenstveno za vazduhoplovstvo

Nošenje papirnih i pamučnih zaštitnih maski postala je naša stvarnost.
Svi znamo da je njihova uloga sprečavanje širenja zloglasnog virusa covid 19. U potrazi za inovativnim rešenjima koja mogu pružiti još bolju zaštitu i omogućiti ljudima da se što je moguće slobodnije kreću, tim dizajnera iz SAD osmislio je prvu provodnu zaštitnu masku koja nosi naziv – LEAF.
Za razliku od maski koje smo do sad imali prilike da nosimo, ova nova maska sadrži HEPA filter, tip filtera ranije dizajniranog za vazduhoplovstvo, i 100% je pogodna za ponovnu upotrebu. Napravljena je od materijala koji se mogu reciklirati, a transparentan dizajn vam omogućava nošenje u svim situacijama.
Specifičnost ove maske je pre svega u tome što zahvaljujući posebnom filteru nudi efikasnu mogućnost prečišćavanja vazduha.
Pored filtera N99+ HEPA koji blokira do 99,99 % mikročestica, ova zaštitna maska takođe poseduje i klinički dokazanu tehnologiju samočišćenja. Ova sposobnost zapravo daje maski mogućnost da uništava bakterije i viruse, čineći je sigurnijom za nošenje od drugih sličnih proizvoda.
Aktivna UV sterilizacija filtera omogućava da se maska koristi i do mesec dana, što svakako donosi rezultate u vidu smanjenja otpada koji nastaje prilikom svakodnevnog bacanja upotrebljenih klasičnih zaštitnih maski. Transparentnost je obezbeđena tvrde dizajneri, kako bismo bili što normalniji u ovim abnormalnim vremenima.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem