CRNA, CRVENA ILI ZLATNA MAKA, KADA IH I KAKO KORISTITI

10.04.2023 | Klinika Magičnog bilja | Pregleda: 13835 | Autor: | 0

Crna je najbolje rešenje za muškarce, crvena za dame, dok zlatna jača imunitet

Peruanska maka (lat. Lepidium meyenii) poreklom je iz. Najčešće se gaji u tri komercijalizovane boje: žutoj (zlatnoj), crvenoj i crnoj. Kada koristiti zlatnu a kada crvenu ili crnu maku?

Zlatna maka
Poznata je po svom visoko nutritivnom sastavu, izvor je energije, vitalnosti i izdržljivosti. Čuva endokrini sistem, podiže energetski nivo i fizičku izdržljivost, povećava libido, seksualni potencijal i plodnost oba pola, pospešuje pravilan fizički i mentalni razvoj dece, okrepljuje ceo organizam, podiže imunitet, reguliše metabolizam, podmlađuje kožu i kosu, umanjuje stres i prirodan je antidepresiv. Mogu je koristiti i deca i stariji.

Crvna maka

Kod žena pospešuje hormonski balans, podiže nivo energije i vitalnosti. Vrlo efektno otklanja brojne posledice PMS-a, poboljšava kvalitet sna, utiče na regularnost ženskog perioda i dobro raspoloženje, podstiče libido i povoljno stanje za začeće ploda, reguliše rad štitne žlezde, osetno ublažava simptome bolesti hashimoto, endometrioze i policističnih jajnika, ubrzava metabolizam (ukoliko je usporen), stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, minimalizuje posledice menopauze, čisti lice od akni i pomaže bržu i bolju regeneraciju kože, kose i noktiju. Ukratko, modernoj ženi čuva zdravlje i vraća joj sjaj!

Vrlo bitno, stimuliše pravilnu sintezu kalcijuma, magnezijuma i gvožđa. Zaustavlja osteoporozu i efikasna je u lečenju od anemije. Muškarac bi trebao da koristi crvenu maku samo u slučaju uvećane prostate.

Crna maka

Pospešuje memoriju, koncentraciju, efikasnost učenja i telesnu inteligenciju. Najefikasniji je eko tip po pitanju podizanja nivoa snage i fizičke izdržljivosti, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca. Poboljšava kvalitet sna i stabilizuje lučenje reproduktivnih hormona, hormona rasta, TSH i nivoa glukoze u krvi. Doprinosi osećaju smirenosti i zadovoljstva, a to postiže potpuno prirodnom regulacijom lučenja serotonina i endorfina. Crni koren je omiljen u profesionalnom sportu. Crnu maku mogu koristiti muškarci i žene, posebno ako je akcenat na poboljšanju mentalne i fizičke sposobnosti. Ne preporučuje se mlađima od 16 godina.

Više o ekstraktu Crne Make pročitajte ovde.

Ekstrakt Crne Make možete naručiti preko internet prodavnice, mejlom: info@magicnobilje.com , telefonom: 011/2420-955 ili u prodavnicama biljnog centra Magično bilje.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem