BESKVASNI HLEB SA HELJDOM, SEMENKAMA LANA I BUNDEVE

19.04.2017 | Klinika Magičnog bilja | Pregleda: 3560 | Autor: | 0

Šta jedu lekari - Dr Milan Pelivanović

Umesto u Nemačku dr Milan Pelivanović otišao je u Cerovinu kraj Arilja. Pitali smo ga koliko se njegov život promenio zbog takve odluke.
- Čist vazduh i voda, redovna fizička aktivnost, život u skladu sa svojim mislima i osećanjima preduslov su za dobro zdravlje, ali i pravilna ishrana. Mi od žitarica koristimo samo integralne žitarice, osim pšenice. Pravimo beskvasan hleb, kome dodajemo heljdu, koja nije žitarica, kao i semenke bundeve, susama, suncokreta i lana. Jedemo organsko voće i povrće, uglavnom presno i sezonsko. Šećer ne koristimo, već samo med. Meso jedemo tri meseca godišnje i trudimo se da bude organsko. Redovno koristimo lekovito bilje u obliku čajeva i biljnih obloga. Uz ovakav način života osećam da sam fizički mnogo snažniji, da se ne umaram, vedrog sam duha i pun sam entuzijazma. Objektivno, imam idealnu telesnu težinu, normalan krvni pritisak, laboratorijiske pokazatelje u granicama normale. Supruga takođe ima sve parametre dobrog zdravlja. Moja deca od osam i pet godina nisu gojazna. Osnovna laboratorija im je odlična, nemaju karijes, imaju pravilno držanje i u odličnoj su fizičkoj kondiciji.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem