ČOKOLADNI SUŠI

15.02.2017 | Doručak, ručak, večera | Pregleda: 516 | Autor: | 0

Hit u Japanu za Dan zaljubljenih


Japanci se čvrsto drze svoje tradicije, ali ni oni nisu odoleli uticaju zapadnih običaja. Iako nema veze sa njihovom kulturom, Dan zaljubljenih postao je popularni praznik, kada se troši više nego obično. Pošto je to dan kada Japanci kupuju slatkiše, kompanija Nestle napravila je čokoladni proizvod samo za japansko tržište.
Ovaj suši nije od tune ili morskog ježa. Napravljen je od čokolade sa malinom, Kit Kat čokoladica i šećernog pirinča. Japanci ga mogu kupiti u Kit Kat buticima, kojih je najviše u Japanu, jer je taj Nestle proizvod jedan od najpopularnijih slatkiša u toj zemlji. Čokoladni suši košta oko 27 dolara.
Najskuplji proizvod u radnji je „Ja volim voće“ kombinacija voćnih ukusa i Kit Kat čokoladice i skuplja je čak 23 puta od obične Kit Kat čokoladice koja se prodaje u supermarketima.
U Japanu je običaj da žene za Dan zaljubljenih kupuju čokolade za svoje partnere, pa čak i za kolege. U tradiciji koja veliku pažnju daje poklonima, prodavci čokolada lepo zarade tokom februara i marta.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem