ZAŠTO JE DOBRO DA U ŠAMPON ZA KOSU DODATE SO?

03.12.2019 | Biljke i lepota | Pregleda: 1534 | Autor: | 0

Mešavina šampona za kosu i morske soli uklanja mrtve ćelije kože, nakupljene nečistoće i čini da kosa bude puna volumena


Mešavina šampona za kosu i morske soli uklanja mrtve ćelije kože, nakupljene nečistoće i čini da kosa ima bolji volumen.
Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Tada imamo najviše volumena i prirodne teksture u kosi, a za sve možemo da se zahvalimo morskoj soli.
U svakoj bolje opremljenoj radnji možete da nabavite krupnu morsku so koja čini čuda za kosu!
So možete da pomešate sa vodom i malo parfema i da je koristite kao sprej za teksturu (ukoliko imate talasastu kosu) ili da je dodate u šampon kako biste dobili bolji volumen i onaj "škriputav" osećaj čiste kose.
Jedan od najprodavanijih šampona na svetu nastao je upravo tako – ljudi su pomešali bazu za šampon sa malo ekstrakta organskog limuna i mnogo soli i dobili su proizvod koji otklanja mrtve ćelije kože, uklanja sve nakupljene nečistoće i čini da kosa ceo dan bude puna volumena i predivnog mirisa.
Ne morate da kupujete skup šampon da biste to postigli, dovoljno je da pomešate malo krupne morske soli, limunovog soka i omljenog šampona i time da perete kosu nekoliko puta nedeljno.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem