MASKE ZA KOŽU LICA I NEGU KOSE PO RECEPTU DENIZ IZ SERIJE "KAD LIŠĆE PADA"

09.11.2016 | Biljke i lepota | Pregleda: 4222 | Autor: | 0

Neslihan Atagul jede sve, a mnoge od namirnica umesto u tanjiru završe na njenom licu

Karijera mlade turske glumice Neslihan Atagul (24), koju smo gledali kao devojčicu Deniz u seriji "Kad lišće pada", od prošle godine je u vrtoglavom usponu.
Preciznije, otkako sa markantnim Burakom Odživitom, Bali-begom, snima "Kara Sevda", priču o strasnoj ljubavi koja ne priznaje nikakve granice. Tako je sada postala zvezda i mnogih reklamnih kampanja.
Neslihan je zapravo procvetala u svakom pogledu (neki tvrde da je za to zaslužan njen suprug Kadir Dogulu sa kojim se venčala u julu 2016. godine).
Ovu zelenooku lepoticu, visoku 169 cm i tešku 52 kilograma, bujne tamnosmeđe kose i čiste, svetle kože mlade devojke smatraju svojim uzorom.
Tajna njene lepote krije se u navici koju je odmalena usvajala od mame, a glasi: "Najvažniji su iskren jutarnji osmeh i topao zagrljaj. Jer nema lepote bez unutrašnjeg sjaja koji može da emituje samo zadovoljna duša", kaže Neslihan.
Ona vitkost duguje jednoj strasti - vožnji bicikla. Dokle god je lepo vreme, svog dvotočkaša vozi duž Bosfora, a kad dunu vetrovi i počnu kiše, vožnju nastavlja na kućnom biciklu. Zahvaljujući tome, nikad nije morala da primenjuje restriktivni režim ishrane.
Jede sve, a mnoge od namirnica umesto u tanjiru završe na njenom licu:
- Piling radim isključivo svežim voćem i povrćem, a na lice svakodnevno stavljam limunovu vodicu i komprese od leda - otkrila je u jednom intervjuu.
U pripremi tih prirodnih maski mašta joj je jedina granica, a dok je bila tinejdžerka i borila se sa miteserima, najčešće je u tu svrhu koristila paradajz.
- Pun je vitamina i minerala. Zato odlično hrani i neguje kožu - objašnjava ova mlada glumica.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net