MUMIE: SMOLA KOJA REGENERIŠE ORGANIZAM

18.09.2023 | AKTUELNO | Pregleda: 87 | Autor: | 0

Ova prirodna smola sadrži više od 60 biološki aktivnih supstanci koji se nalaze specifičnom obliku koji organizam na najbolji mogući način može iskoristiti

MUMIE: SMOLA KOJA REGENERIŠE ORGANIZAM

Mumie se u narodu koristi vekovima, a brojne naučne i kliničke studije započete su 50-ih godina prošlog veka u renomiranim naučnim medicinsko-istraživačkim centrima širom tadašnjeg SSSR-a koja su potvrdila regenerativna svojstva mumie.

Mumie za vitalnost

Istraživanja su pokazala prisustvo više od 60 hemijskih elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci: fulvična i humična kiselina, kumarini, minerali,vitamini, aminokiseline (asparaginska, glicin i glutaminska), fosfolipidi, steroidi i steroli, kompleksi polifenola, alkaloidi, eterična ulja…

Kumarini, humična i fulvičnua kiselinu omogućavaju transport ovih supstanci kroz organizam i unutar ćelija kako ih organizam na najbolji mogući način iskoristio. Fulvična kiselina pomaže produkciji energije, poboljšava cirkulaciju, stimuliše metabolizam. Uspostavlja balans elektrolita i važna je u procesu alkalizacije organizma. Pored toga, ova kiselina je moćan antioksidans koji oslobađa organizam od slobodnih radikala i drugih toksina.

Kako mumie doprinosi zdravlju?

Pre svega, regenriše organizam, jača imunitet i donosi brojne blagodeti:

Poboljšava varenje

Mumime obnavlja i štiti mukoznu membranu želuca i creva što pomaže u obnavljanju normalne ravnoteže mikroflore. Korisne komponente regenerišu jetru, žučnu kesu i žučne kanale. O lekovitom dejstvu mumie na gastrointestinalni trakt, govorio je lekar Avicena.

Jača kardiovaskularni sistem

Mumie pomaže u smanjenju krvnog pritiska, jača srčani mišić, snižava nivo holesterola i poboljšava mikrocirkulacije krvi.

Blagotvorno dejstvo na mišićno-koštani sistem

Mumie takođe pomaže u regeneraciji ovog sistema. Može da ubrza zarastanje kostiju i to kroz tostruko desjtvo: prvo je poboljšana cirkulacija i snabdevanje tela hranljivim materijama. Drugo je da popunjavanje tkiva mikronutrijentima i vitaminima iz supstance. I treće – analgetska svojstva.

Kako prepoznati čist mumie?

Test čistoće ove prirodne smole je upravo u rastvorljivosti. Ako se u čaši vode ova smola rastvori bez vidnog taloga onda je to znak originalne, liste mumie.

Gold Mumie tablete možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.com

Odricanje od odgovornosti: Sadržaj pružen na www.magicnobilje.com na temu koje se tiču zdravlja i ishrane ne sme se smatrati zamenom za profesionalni savet, dijagnozu ili tretman. Uvek se obratite kvalifikovanim stručnjacima za bilo kakve nedoumice koje imate u vezi sa zdravljem i medicinskim stanjima.

https://www.magicnobilje.com/proizvodi/imunitet-i-detoksikacija/12272/mumie-gold-60-tableta

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem