AHCC JAČA IMUNITET

by | 29.05.2023

Ekstrakt od ovih lekovitih pečuraka koji se koristi kao dodatak ishrani donosi organizmu mnoge blagodeti

 AHCC JAČA IMUNITET  

Najvažniji efekat kod AHCC-a je to što jača imunitet, naročito kod osoba koje se leče konvencionalnim metodama, kao što su zračenje i hemioterapija.

Ekstrakt gljive koji jača iminitet

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC. To i ne čudi, jer je urađeno 80 istraživačkih studija.

Formulu preparata AHCC osmislio je dr. Ralf Stajnman, dobitnik Nobelove nagrade za medicinu 2011. godine. Bolovao je od raka pankreasa. Lekari su mu prognozirali šest meseci života, a on je živeo čak četiri godine posle toga. Koristio je AHCC za koji je, kasnije i nagrađen. Ovaj preparat prihvaćen je kao tretman za imunoterapiju u bolnicama u Japanu.

AHCC ne deluje direktno na sam karcinom. On jača imunitet kako bi mogao da uništi tumorske ćelije! Zato se preporučuje pacijenatima koji se leče konvencionalnim metodama, poput zračenja i hemioterapije.

Na koji način jača imunitet

Klinička ispitivanja su dokazala da AHCC poboljšava imunitet na sledeći način:

  • Povećava proizvodnju citokina.
  • Povećava aktivnost NK ćelija (natural killer,odnosno prirodne ubice) za 300 do 800 %.
  • Povećava populaciju makrofaga, u nekim slučajevima udvostručujući ih.
  • Povećava broj dendrita.
  • Povećava broj T ćelija za 20%.

To se postiže najsavremenijom tehnologijom smanjenja molekularne težine polisaharida što omogućuje bolju apsorpciju. Zato se lekovite pečurke u svom prirodnom stanju slabo absorbuju zbog velike molekularne težine polisaharida. Grupa naučnika sa Univerziteta u Tokiju rešila je problem aprsorpcije ovih medicinskih pečuraka tako što je razbila molekularne barijere. Kroz razvoj patentiranog procesa fermentacije, značajno su smanjili molekularnu težinu polisaharida u AHCC-u što povećava apsorpciju i efikasnost.

Antikancerogeno dejstvo preparata AHCC

Naročito je efikasan kod kancera prostate, dojke,debelog creva, pluća, želuca, tiroidne žlezde, jajnika, testisa, jezika, bubrega i pankreasa. Ispitivanje AHCC-a odvijalo se na 269 pacijenta obolelih od raka. Rezultati su bili neverovatni. Po završetku desetogodišnje studije, samo 34,5% pacijenata koji su tretirani AHCC-om imalo je recidiv kancera, u poređenju sa 66,1% iz kontrolne grupe.

Zatim, 46,8% pacijenata kontrolne grupe koji su koristili AHCC umrlo je deset godina kasnije od otkrivanja dijagnoze, a 20,4% pre završetka ove desetogodišnje studije. Prema drugoj studiji, utvrđeno je da AHCC poboljšava različite parametare kao što su: mentalna stabilnost, opšte fizičko zdravlje. AHCC se takođe preporučuje su slučaju kardiovaskularnih bolesti, artritisa i dijabetesa.

AHCC kapsule možete da poručite na ove brojeve telefona:

MAGIČNO BILJE PRODAVNICE:

Maksima Gorkog 25, Beograd (blizu Kalenić pijace)
011/245-07-82
011/242-09-55
064/643-30-55
Radno vreme:
Radnim danima 8h-20h,
Subotom 9h – 15h

Brankova 16, Beograd
011/328-35-07
Radno vreme:
Radnim danima 9h – 17h
Subotom 9h – 15h