TRIBULUS DELTA ZA ZDRAVU JETRU I BUBREGE

by | 15.05.2023

 

Tribulus DELTA je preparat na bazi vodenog ekstrakta babinog zuba, korena maslačka i korena zečjeg trna koji čuvaju zdravlje urogenitalnog trakta

 

TRIBULUS DELTA ZA ZDRAVU JETRU I BUBREGE

 

Tribulus DELTA je preparat koji će vam poći da se izborite s poremećajima u radu urogenitalnog trakta. Ovaj preparat, regulše i snižava povišene vrednosti kreratinina, uree i mokraćne kiseline, te normalizuje rad bubrega.

Ako je reč o manjim odstupanjima od normalnih vrednosti, brzo vraća nivo kreatinina i uree u normalu. Ukoliko se radi o većim odstupanjima od normalnih vrednosti, najpre zaustavlja rast uree, kreatinina i mokraćne kiseline. A zatim dolazi do snižavanja njihovih vrednosti.

Tribulus DELTA protiv gihta i kamena u bubregu

Poboljsanjem rada bubrega vraća im sposobnost prerade mokraćne kiseline, što za posledicu ima ublažavanje simptoma gihta. Pod uslovom da se osoba zdravo hrani izbegava štetene navike. U slučaju kamena u bubrezima, dovodi do njihovog postepenog smanjivanja i bezbolnog izbacivanja. Isto dejstvo ima i na kamen u žučnoj kesi.

Tribulus DELATA pomaže u lečenju masne jetre

Ovaj prirodni preparat čisti jetru i podstiče regeneraciju ovog vitalnog organa. Osim toga: jača slezinu i hrskavicu u zglobovima. Tribulus DELTA podstiče razgradnju okoštalih naslaga u zglobovima i time poboljšava pokretljivost zglobova.

Snižava nivo holesterola

Tribulus DELTA reguliše nivo holesterola i triglicerida u krvi. Osim toga, utiče na razgradnju plaka koji se nataložio na zidovima arterija. Ateroskleroza je ozbiljna stvar i ako se ne leči, posledice mogu biti kobne. Tribilus DELTA podstiče čišćenje krvnih sudova i poboljšava cirkulaciju.

Ako vas muče bakterijske infekcije

Tribulus DELTA će vam pomoći i to da rešite. Naročito infekcije urogenitalnog trakta. Osim bakterija, ovaj preparat uspešno suzbija i gljivice.

Tribulus DELTA jača imunitet i libido

Budući da jača imunološki sistem, ne preporučuje se osobama koje imaju neko autoimuno oboljenje i na terapiji su imunosupresivima. Ali zato muškarci mogu imati mnogo koristi od ovog preparat, jer Tribulus DELTA jača polnu moć. Zbog toga je jedan od najpopularnijih preparata za jačaje potencije i libida.