ASHWAGANDHA KSM-66 POBOLJŠAVA ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE

27.04.2023 | AKTUELNO | Pregleda: 565 | Autor: | 0

Ašvaganda je popularna adaptogena biljka koja se hiljadama godina koristi u tradicionalnoj ajurvedskoj medicini za unapređenje opšteg zdravlja i blagostanja. Ashwagandha KSM-66 je specifičan oblik ašvagande koji je standardizovan da sadrži visoku koncentraciju aktivnih jedinjenja poznatih kao vitanolidi. Koje su to zdravstvene prednosti preparata Ashwagandha KSM-66 i kako može poboljšati vaše zdravlje.

Ashwagandha KSM-66 smanjuje stres i anksioznost

Ashwagandha KSM-66 je dobro poznata po tome što može da smanji stres. Pomaže u regulisanju nivoa kortizola, hormona koji je odgovoran za odgovor tela na stres. Studije su pokazale da Ashwagandha KSM-66 može značajno smanjiti nivo stresa i anksioznosti.

Poboljšava funkciju mozga

Pokazalo se da Ashwagandha KSM-66 poboljšava kognitivne funkcije, uključujući pamćenje, pažnju i vreme reakcije. Takođe ima neuroprotektivna svojstva koja mogu pomoći u sprečavanju degeneracije moždanih ćelija.

Ashwagandha KSM-66 jača imunitet

Ashwagandha KSM-66 jača munitet i povećavaju otpornost organizma na infekcije i bolesti. Stimuliše proizvodnju belih krvnih zrnaca, koji su odgovorni za borbu protiv štetnih bakterija i virusa.

Povećava energiju i izdržljivost

Pokazalo se da Ashwagandha KSM-66 povećava nivo energije i poboljšava fizičke performanse. Pomaže u smanjenju umora i poboljšanju izdržljivosti, što ga čini popularnim suplementom među sportistima i ljubiteljima fitnesa.

Promoviše zdrav san

Ashwagandha KSM-66 može pomoći u promovisanju zdravih obrazaca spavanja smanjenjem nivoa stresa i anksioznosti. Takođe ima smirujući efekat na nervni sistem, što može pomoći u poboljšanju kvaliteta sna.

Reguliše nivo šećera u krvi

Pokazalo se da Ashwagandha KSM-66 reguliše nivo šećera u krvi kod osoba sa dijabetesom tipa 2. Pomaže da se poveća osetljivost na insulin i poboljša metabolizam glukoze, što može pomoći u smanjenju rizika od komplikacija povezanih sa dijabetesom.

Smanjuje upale

Ashwagandha KSM-66 ima antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale u telu. Hronična upala je povezana sa mnogim hroničnim bolestima, uključujući artritis, bolesti srca i rak.

Dakle, Ashwagandha KSM-66 je moćan dodatak ishrani koji može poboljšati vaše opšte zdravlje i blagostanje.


https://www.magicnobilje.com/proizvodi/nervni-sistem/17018/ksm-66-ashwagandha

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem