KOŽA ZATEGNUTA, UMOR IŠČEZAO

by | 12.08.2022

Od kada koristi lipozomalni vitamin C, Aleksandra Vulin mnogo se bolje oseća i izgleda

Po preporuci kume, koja je lipozomalni vitamin C nabavljala za svoju mamu obolelu od kancera, Aleksandra Vulin počela je da koristi ovaj dragoceni preparat.

– Kuma je primetila da lipozomalni vitamin C utiče i na kožu, da deluje kao prirodan lifting. Kupujem skupu kozmetiku, veoma vodim računa šta stavljam na lice i to njeno opažanje želela sam da proverim i pomognem da se koža iznutra nahrani i regeneriše. Imam četrdeset i četiri godine, nemam u sebi botoks, niti bilo šta od “hemije” – ističe naša sagovornica i dodaje: – Pigment od sunca, koji dugo nije hteo da se povuče, iščezao je od kada koristim vitamin C u lipozomalnom obliku. Koža mi je više zategnuta. niko mi ne bi dao godine koje imam.

Iako je Aleksandra nabavila lipozomalni vitamin C, pre svega za regeneraciju kože, on je doprineo opštem poboljšanju zdravlja.

– S obzirom da sam anemična, i zbog toga sklona umoru, primetila sam da se mnogo manje osećam malaksalo. Nijednom se nisam prehladila, imunitet mi je ojačao. Prestala sam da pijem vitamin C u tabletama jer sam shvatila koliko mi je prelazak na drugi oblik prijao – konstatuje gospođa Vulin i zaključuje: – Pijem čak dve doze zbog cigareta i osećam se izvanredno.

Zašto je Lipozomalni Vitamin C, proizvođača „Cure Support” delotvoran?

On prolazi kroz ćelijske zidove mnogo bolje od vitamina C koji nije obložen lipozomima. Spoj na njegovim česticama omogućava da 95% vitamina uđe u ćelije i nahrani ih. Samim tim, nivo vitamina C u krvi značajno se povećava.

Lipozomalna tehnologija štiti vitamin kroz sistem za varenje i transportuje ga u krvotok do ćelija koje mogu odmah da ga iskoriste. Ovako se koriste sve prednosti vitamina C bez želudačnih tegoba.

Poznato je da ovaj vitamin igra važnu ulogu u organizmu. On je od ključnog značaja za imuni sistem, pomaže da ne dođe do infekcija. Lipozomalni vitamin C je snažan antioksidans koji može da ojača prirodnu odbranu vašeg organizma.

Vitamin C ima važnu ulogu u brojnim telesnim funkcijama, uključujući proizvodnju kolagena, L-karnitina i nekih neurotransmitera. Pomaže metabolizam proteina i poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i cinka. 

Jedan od mnogih antioksidanata koji mogu da zaštite organizam od oštećenja koja nanose slobodni radikali, kao i toksične hemikalije i zagađivači.