AHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

08.08.2022 | AKTUELNO | Pregleda: 499 | Autor: | 0

Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

Porodica Nikolić već godinama neguje ho­listički pristup u le­če­nju. Veliki su poz­na­vaoci suplementacije i prih­vataju sveobuhvatan pristup tret­manu bolesti. Zato nije iz­nenađenje da je majka Sa­nje Nikolić, posle ope­ra­cije karcinoma dojke 2015. potražila po­moć i u do­da­cima ishrani. Tako je pre dve godine počela da ko­risti japanski preparat AHCC koji joj je veoma prijao.

- Suprug i ja smo se u februaru ove godine zara­zili kovidom i stanje nam je bilo veoma ozbiljno. Ja sam izgubila snagu, nisam mogla da hodam, ni da dig­nem glavu. Šest dana sam bila u bolnici, a sup­rug či­ta­vih mesec i po. Kada sam pomislila da će opo­ra­vak bi­ti mnogo teži nego što sam mislila, ma­ma mi je poslala AHCC. Posle samo tri, četiri dana osetila sam drastičnu raz­liku. Bila sam kao no­va. Povratio mi se dah, vital­nost i snaga. Kr­vna slika mi je bila mnog bolja, svi parametri su uka­zivali na potpun oporavak. AHCC je kao kerozin koji ti daje zamah krila - priča naša sagovornica.

Sanja je, kako kaže, tri meseca pila tri puta po jed­nu kapsulu dnevno, dok je njen suprug pio tri puta po dve.

- Pošto imam veliko iskustvo u korišćenju sup­lemenata, moram da ista­k­nem da se razlika između AHCC-a i ostalih dodataka ishrani itekako oseća. Ni­kada ranije, dok nisam počela da koristim ovaj sjajan japanski pre­parat, nisam osetila takav nalet energije, ništa me ta­ko brzo i efikasno nije diglo. Svi u porodici smo prezadovoljni - i moja ćer­ka i moj suprug i moja mama, i svima ga preporučujemo.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem