DOBRO ISKUSTVO: GIHT NA LEVOJ RUCI POTPUNO SE POVUKAO

11.01.2022 | AKTUELNO | Pregleda: 607 | Autor: | 0

Uz Pčelinji otrov u medu Sara Šipoš iz mađarskog grada Kečkemeta rešila je svoju goruću tegobu koja joj je potpuno paralisala život

Prošlo je dve godine od kada se Sara Šipoš, medicinska sestra iz Kečkemeta, uspešno bori sa gihtom na levoj ruci. Zglobovi su joj dugo bili otečeni i stalno je bila pod lekovima protiv bolova.

- S obzirom da radim u dečjoj ambulanti, a bavim se i refleksologijom, odnosno masažom stopala, gotovo sam bila onemogućena da radim. Nisam mogla da stisnem ruku. Nije došlo do kalcifikacije, ali je sve na to ukazivalo. Morala sam potpuno da se okanem masaže. Kada sam, pre dve godine, pronašla novozelandski Pčelinji otrov u medu, preporodila sam se - konstatuje naša sagovornica.

Uz jednu kašičicu ujutru i jednu uveče, simptomi gihta na malim zglobovima leve ruke postepeno su se povlačili.

- Bolovi su se smanjivali, vratila mi se snaga u šaci, sad već nosim teret do deset kilograma. Mišići su se vratili na mesto.

Ono što je Saru još više iznenadilo, jeste izostanak simptoma alergije koji su je mučili godinama.

- Od juna do kraja oktobra muku sam mučila sa alergijom na ambroziju, a alergična sam i na polen i na prašinu. Od kada pijem Pčelinji otrov u medu, ne kijam, ne kašljem i nos mi nijednom nije procurio - kaže Sara i dodaje:

- Mnogo sam srećna, prosto ne mogu da verujem da postoji preparat koji može ovako da promeni život. Zato ga ja već dve godine stalno uzimam, nijedan dan nisam preskočila i osećam se odlično.

Jedinstven proizvod koji kombinuje pčelinji otrov sa Novog Zelanda i med pomaže kod problema sa zglobovima i mišićima i prirodan je iscelitelj. Hiljadama godina pčelinji otrov se koristi da pomogne u oslobađanju od bolova kod artritisa i loše cirkulacije. Stimuliše hormone, kao što su kortizon i hidrokortizon, koji povećavaju sposobnost tela u borbi protiv zapaljenja.

Pčelinji otrov u medu sadrži 25 ppm čistog novozelandskog pčelinjeg otrova u prvoklasnom medu. Ovaj proizvod oslanja se na dobre osobine meda i antiinflamatorne osobine pčelinjeg otrova.

Pčelinji otrov u medu možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, u Maksima Gorkog 25, Brankovoj 16 i Zaplanjskoj 32, naručiti telefonom: 011 /2420-955, mejlom info@magicnobilje.com ili preko intenet prodavnice.

I još pogledajte:

Komentari (0)

Ostavite komentar

PRODAVNICA BR. 1

Maksima Gorkog

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82
  radnim danima: 9h-19h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 10h-18h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 3

Stand Magicnog bilja u TC Stadion

 • Zaplanjska 32 (TC Stadion), Beograd

  064/643-30-55
  svim danima 10h-22h
  Pogledajte na mapi ovde

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem