NAJBOLJE OD KURKUME

22.06.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 349 | Autor: | 0

Da bi se terapeutska svojstva kurkumina maksimalno ispoljila, neophodno je da se iskoristi kompletan spektar svih supstanci sadržanih u moćnoj biljci. Cureit pruža ovu sinergiju

Liposomalni Cureit kurkumin, holandske kompanije "Cure Support", blagotvorno deluje na imuni, nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost, jača imunitet.

U čemu je tajna ovog proizvoda i zašto je drugačiji od svih dostupnih na bazi kurkume?

Cureit je jedina formulacija kurkumina koja koristi biopolimere kurkume. Prisustvo lipida (masti) u Cureit-u doprinosi povećanoj bioraspoloživosti kurkumina. Proteini prisutni u Cureit-u sadejstvuju sa kurkuminom, što dovodi do složene formacije koja poboljšava iskoristljivost i korisna svojstva.

Kurkumin ima isceliteljske sposobnosti. Da bi se terapeutska svojstva kurkumina maksimalno iskoristila, neophodno je da se iskoristi kompletan spektar svih supstanci sadržanih u kurkumi. Cureit pruža ovu sinergiju.

Cureit je sto posto prirodna supstanca. Njegova obrada je znatno nežnija od konvencionalnih ekstrakata - tokom postupka ekstrakcije koriste se samo voda i etanol.

cureit

Cureit se obrađuje posebnim patentiranim tehnikama. Zahvaljujuc?i ovoj jedinstvenoj formulaciji, kurkumin dobija najveći mogući indeks bioraspoloživosti.

Prirodni preparat Liposomalni Cureit kurkumin pruža vrlo efikasan oblik apsorpcije kurkumina u organizmu i svojim efektom pomaže u očuvanju zdravlja.

Cureit je inovativna formulacija koju su razvili naučnici da bi kurkumin bio dostupniji u krvi i tkivima, a funkcionalna efikasnost bila veća.

Budući da je ova jedinstvena formulacija kurkumina sadržana u krvi i tkivima u većim količinama nego u konvencionalnim proizvodima na bazi kurkumina, efikasnost Cureit-a je mnogo veća od efikasnosti standardnih proizvoda od kurkumina.

Cureit možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-18h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  svim danima: 10h-22h
  Od 25.7 do 8.8. štand neće raditi zbog godišnjeg odmora
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem