ISKUSTVO KORISNIKA AHCC-a VRATILA MI SE SNAGA POSLE KOVIDA 19

11.06.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 436 | Autor: | 0

Od kada koristi AHCC, Snežana Vanka iz Beograda rešila je jedan akutan i jedan hroničan problem za koji ni dermatolozi nisu imali rešenje

Snežana Vanka iz Beograda uspela je da jednim preparatom reši dva zdravstvena problema. Naime, oporavak od kovida 19 nije joj išao glatko, a od začepljenih lojnih žlezda na licu patila je već dugo.

- Kada sam se, dok sam još bila na bolovanju, požalila kolegi da se veoma teško opo­ravljam od posledica virusa, predložio mi je AHCC, koji je njemu pomogao. Ne znajući da planiram da uzmem taj japanski preparat, moj otac se, tih dana, pojavio na vratima baš sa bočicom AHCC-a. Bila sam presrećna - priča naša sa­govornica.
S obzirom da se Snežani bližio završetak bolovanja i povratak na posao, bila je veoma zabrinuta da li će moći da povrati snagu i energiju.
- Nedeljama nisam mogla da ustanem iz kreveta. Bilo mi je neshvatljivo jer sam uvek u pokretu. Ništa mi nije poma­galo - ni brojni vitamini ni suplementi koje sam pila, dok nisam počela da uzimam AHCC. Dobila sam ogroman nalet energije i zaboravila sam da sam ikada imala virus. Slič­no iskustvo imao je i moj sup­rug, kao i moji roditelji koji su se zarazili posle mene. Svi­ma je AHCC pomogao da brže i bezbolnije prođu kroz taj neprijatan period - ističe gospođa Vanka.
Međutim, ono što je Sne­žanu još više iznenadilo bio je uticaj ovog japanskog pre­parata na stanje njene kože lica.
- Već godinama imam izraženo crvenilo na koži lica. Obišla sam sve renomirane dermatologe u gradu i svi su se složili da je u pitanju začep­ljenje lojnih žlezda, ali niko nije znao kako da mi pomogne. Mazala sam razne kreme, pila antibiotike, ali te sitne bubuljice, tzv. gnojnice, nisu nikada nestale. Više od dve godine nisam se našminkala - konstatuje Snežana i zaključuje:
- Od kada pijem AHCC, crvenilo se povlači i to su svi primetili. Svakim danom uočavam promenu nabolje i osećam se divno.

Originalan japanski AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011 /2420-955, mejlom:info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

Komentari (0)

Ostavite komentar

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem