ISKUSTVO KORISNIKA: MANUKA MED ČUVA MI DISAJNE ORGANE

14.05.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 607 | Autor: | 0

Miloš Marinković, master pravnik i diplomirani teolog, smanjio je pulmološku i ORL terapiju, prepisanu zbog retkog Kartagenerovog sindroma, od kada koristi novozelandski "zlatni nektar"

Pre nekoliko godina Milošu Marinkoviću, master pravniku i diplomiranom teologu, dijagnostikovan je jedan oblik Kartagenerovog sindroma (spada u vrlo retka stanja, bolesti). Kod njega se, kako kaže, manifestuje, pre svega, u funkcionisanju disajnih organa, njihovoj većoj osetljivosti i sklonosti respiratornim infekcijama. Miloš povremeno ima i druge zdravstvene probleme.

- Koristim redovnu pulmološku i ORL terapiju, koju sam smanjio od kada korisim fitoterapeutske preparate. I sam proučavam i sakupljam lekovito bilje već devetnaest godina. Imam obilje literature na tu temu. Redovno sam koristio čajeve koje sam sam spravljao ili nabavljao od travara - priča Marinković i nastavlja:

- Čitajući časopis Magično bilje saznao sam za Manuka med sa Novog Zelanda, koji je za mene pravo otkriće. Posle korišćenja nekoliko teglica, opšte stanje organizma mi se popravilo. Kod mog zdravstvenog stanja dobar imunitet je veoma bitan, a Manuka med UMF 15+ doprineo je da budem otporniji prema bakterijskim i virusnim infekcijama. Onda sam otkrio još jedan izvanredan novozelandski preparat. Naime, nedavno sam imao manjih problema sa bolovima u mišićima i kičmi i na to je blagotvorno delovao Manuka med sa pčelinjim otrovom. Sada se dobro osećam, zdravstveno stanje mi je stabilno. Preparate iz Magičnog bilja koristi cela moja porodica, a rado ih preporučujem i prijateljima. Manuka med posebno svima preporučujem jer on deluje kod velikog broj različitih tegoba.


ZaŠto baŠ Manuka UMF 15+
Manuka UMF 15+ med je najvišeg kvaliteta i veoma jakog antibakterijskog dejstva. Sadrži enzim koji dovodi do pretvaranja jedne vrste ketona dihidroksiacetona u metilglioksal (MGO), koji je glavna antibakterijska komponenta u ovom medu. Većina kliničkih ispitivanja otkrila je da Manuka med UMF 15+ može da tretira sve vrste bakterija, uključujući i vrste otporne na standardne antibiotike.
Može se koristiti u terapiji kožnih čireva, opekotina trećeg stepena, kao i za tretman tegoba disajnih puteva. Manuka med pokazao se delotvornim protiv hroničnog bronhitisa, bronhijalne astme, rinitisa i sinusitisa. Deluje na podizanje imuniteta. Smatra se efikasnim čak i protiv helikobaktera - uzroka većine čireva na želucu, ešerihije koli, najčešćeg uzroka inficiranih rana i streptokoka koje su uzročnik bolnog grla.
Odličan je da poboljša zdravlje stomaka. Smanjuje upale nastale poremećajem digestivnog sistema, oslobađa nelagodnost i nadimanje u stomaku. Deluje protiv gljivica i parazita.

Manuka med možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

Komentari (0)

Ostavite komentar

PRODAVNICA BR. 1

Maksima Gorkog

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82
  radnim danima: 9h-19h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 10h-18h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 3

Stand Magicnog bilja u TC Stadion

 • Zaplanjska 32 (TC Stadion), Beograd

  064/643-30-55
  svim danima 10h-22h
  Pogledajte na mapi ovde

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem