ISKUSTVO KORISNIKA: AHCC - ŠTIT OD VIRUSA

12.05.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 1439 | Autor: | 1

Ikonija Puača je zbog oslabljenog imuniteta koristila čuveni japanski preparat i kada su se svi oko nje razboleli, jedino je ona ostala zdrava


Kao i većina građana Srbije i sveta, tako je i Ikonija Puača sa svojom porodicom tokom cele prošle godine tražila rešenje da se zaštiti od aktuelnog virusa. U početku je, kako kaže, pila kompleks vitamina C i D, magnezijuma i cinka.
- Pošto mi je imuni sistem slabiji zbog tegoba sa tiroidom i krvnim pritiskom, strogo sam vodila računa da se ne zarazim. Ipak, panika me je uhvatila kada je došao treći talas virusa u novembru. Svi zaposleni i članovi menadžmenta dobili su koronavirus, sem jednog kolege koji je, bez obzira što se kretao u zaraženoj sredini, sve vreme bio negativan, bez ikakvnih simptoma. Pitala sam ga u čemu je tajna - priča naša sagovornica.

Kolega je gospođi Puača otkrio da su mu Kinezi, klijenti njihove firme, još u martu, čim je počela epidemija, sugerisali da pije japanski preparat AHCC.
- Bio je prezadovoljan efektima i uputio me je na Magično bilje gde jedino može da se kupi taj preparat. Bilo mi je veoma interesantno što Kinezi preporučuju japanski proizvod, to mi je ulilo dodatno poverenje - objašnjava Ikonija.

Od kraja novembra do danas gospođa Puača bez pauze pije AHCC, kao i ostali članovi njene porodice.
- Sačuvali smo se, virus nas nije zakačio. Štitasta žlezda i pritisak su mi pod kontrolom. U međuvremenu smo se vakcinisali i sada smo potpuno bezbedni - zaključuje Ikonija Puača.

Kako nam potvrđuje japanski proizvođač, dugo se istražuje efikasnost AHCC u borbi sa različitim vrstama bakterijskih i virusnih zaraznih bolesti, poput virusa Zapadnog Nila, virusa gripa, hepatitisa i humanog papiloma virusa (HPV).
U tim istraživanjima dokazano je da se NK ćelije (prirodne ubice), NKT ćelije (prirodne ubice T ćelija) i T ćelije, moduliraju i aktiviraju sa unosom AHCC, koji postiže efikasnost aktiviranjem urođenog imuniteta koji je odgovoran za početnu odbranu imunog sistema. Takvi imunomodulatorni efekti AHCC proučavaju se i kod drugih vrsta bolesti.

Stoga, iako njegova efikasnost nije posebno procenjena na koronavirus, s pravom se smatra da je AHCC efikasan u prevenciji i uklanjanju različitih infektivnih patogena, uključujući koronavirus, modulacijom i optimizacijom imunoloških funkcija domaćina.

Originalan japanski AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje.

Više o AHCC-u pogledajte ovde.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem