ISKUSTVO KORISNIKA: UZ ENDONORM SIMPTOMI HIPERTIREOZE MANJE IZRAŽENI

13.02.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 657 | Autor: | 0

Dragica Smolić Vasić više od tri decenije bori se sa neprijatnom dijagnozom, ali uz ruski preparat Endonorm rezultati su joj znatno bolji, posebno TSH i T4

Već trideset i sedam godina Dragica Smolić Vasić boluje od hipertireoze sa izraženmim čvorićima. U poslednje vreme tegobe su se pojačavale jer je stres koji Dragicu pritiska sve veći.

- Rezultati su mi bili loši, a žlezda vrlo vidljiva, naročito na jednoj strani. Ranije mi je lekar predložio da pijem čaj od susama koji sam redovno ispijala i pomagao mi je. U poslednje vreme, kako je stres sve veći, čaj nije davao rezultate. Tada sam čula za Endonorm i, iako je malo skuplji za moj džep, priuštila sam ga. Brzo sam osetila boljitak. Bila sam smirenija i dobro sam se osećala. Posle ispijene bočice, rezultati su mi bili bolji, naročito T4 i TSH. Žlezda je bila manja na oko. Krećem sa još jednom turom Endonorma jer mi veoma prija. Posle mnogo vremena lepo se osećam, iako se životne okolnosti nisu promenile.
Glavni sastojak Endonorma je supstanca albinin. Vadi se iz ekstrakta korena biljke bela steža (Potentilla alba L.) koja je upisana u Crvenu knjigu (knjiga retkih i ugroženih vrsta biljaka) Moskovske, Smolenske, Rjazanjske, Lipecke i drugih oblasti Rusije. Bela steža je dovoljno dobro poznata u narodnoj medicini Rusije i u evropskim zemljama. Preparati od bele steže preporučuju se u tretmanu različitih bolesti, uključujući otklanjanje poremećaja rada štitaste žlezde: hipotireoze, hipertireoze, hroničnog tireoiditisa, eutireoidne strume (difuzne ili čvoraste) i tiroidne hiperplazije.

Naučnici i stručnjaci kompanije "Fitopanacea" razvili su agrotehnologiju, uzgajanja bele steže, uz korišćenje organskih đubriva, bez upotrebe pesticida. To je omogućilo masovnu preradu ove retke lekovite biljke. Treba napomenuti da se bela steža nedovoljno koristi u farmaceutskoj industriji zato što je nema dovoljno u prirodi.

Preparat Endonorm proizvodi se uz pomoć originalnih patentiranih tehnologija, što daje odličan kvalitet.
Napravljen je od mešavine suvih biljnih ekstrakata (bele steže, dvozuba, sladića) i praška od šećerne haluge. Zbog biohemijskih karakteristika, svaka komponenta Endonorma deluje u tretmanu bolesti štitaste žlezde i ženskog reproduktivnog sistema.

Prema istraživanjama kompanije "Fitopanacea" - albinin, sastojak bele steže petoprsnice, utiče na proizvodnju tireotropnog hormona prednjeg režnja hipofize, normalizuje morfološku strukturu tireoidnog tkiva i vraća štitnu žlezdu u normalno euteroidno stanje.
Kiselina sladića (Glycyrrhiza glabra L.) normalizuje rad nadbubrežne žlezde, imuni i reproduktivni sistem, vraća hormonski balans organizma u ravnotežu.
Iridoidi i fenilpropanoidi, koji se nalaze u dvozubu (Bidens tripartita L.), deluju imunomodulatorno - omogućavaju da se postigne maksimalan terapijski efekat u slučaju difuzne strume i hroničnog tireoiditisa.

Šećerna haluga (Laminaria saccharina L.), zahvaljujući jodu i mikro i makro elementima, normalizuje biohemijske procese u tkivima štitaste žlezde.
Kliničkim istraživanjima dokazana je efikasnost ovog preparata kod širokog spektra bolesti štitaste žlezde. Rezultati ovih istraživanja zaštićeni su sa dva patenta Ruske Federacije.


Endonorm možete nabaviti u prodavnicama biljng centra Magično bilje u Beogradu, Ulica Maksima Gorkog 25, Brankova 16 i Zaplanjska 32 (TC Stadion), naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-18h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  svim danima: 10h-22h
  Od 25.7 do 8.8. štand neće raditi zbog godišnjeg odmora
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem