UZ ENDONORM PRESTALO MI JE LUPANJE SRCA, TREMOR, TREPERENJE I GUBLJENJE GLASA

07.02.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 2034 | Autor: | 0

Deset godina se Ljiljana Burčul muči sa simptomima poremećenog rada štitaste žlezde. Svoj organizam dovela je u balans uz ruski preparat Endonorm

Deset godina se Ljiljana Burčul muči sa simptomima poremećenog rada štitaste žlezde. Svoj organizam dovela je u balans uz ruski preparat Endonorm.

Ljiljani Burčul niko ne bi da godine koje ima. U pedeset i drugoj godini puna je energije i životnog poleta. Bavi se slikanjem na svili i uživa u svom poslu. Ipak, tegobe koje su je zadesile poremetile su joj životni ritam i balans.

- Zbog raznih stresova još pre deset godina počela sam da primećujem određene tegobe. Kada sam otišla na preglede, antitela tiroidne žlezde bila su mi malo uvećana. Kada su se antitela povećala, počeli su ozbiljni simptomi - promena raspoloženja, ciklus mi je varirao, a na ultrazvuku videli su se čvorići. Lekari su predlagali hormonsku terapiju. Iako sam doktorsko dete, ne volim da pijem "hemiju". Zagovornik sam principa da čovek treba da se bavi uzrokom bolesti, pristalica sam holističke medicine. Tako sam tokom godina naučila da balansiram i kada sam to uspevala, odražavalo mi se na krvnoj slici i drugim parametrima vezanim za štitastu žlezdu - ističe Ljiljana.

Za sve te godine uzimala je samo suplemente sa adaptogenim delovanjem, na prirodnoj bazi, specijalizovane za poboljšanje opšteg stanja kod žena.
- Tek prošle godine od jednog druga čula sam za Endonorm. Odlučila sam da ga u mom društvu prva probam, s obzirom da više njih ima tegobe sa tiroidom. Odlučila sam da, dok pijem Endonorm, ništa drugo od suplementacije ne uzimam da bih videla efekat. Bila sam fascinirana brzinom delovanja jer, po mom iskustvu, kada je nešto prirodno, ne deluje trenutno kao "hemija". Obično treba neko vreme da prođe. Uz Endonorm, posle tri dana osetila sam mir. Prestalo je lupanja srca i gubljenje glasa, a sve te simptome sam imala. Posebno me ta stanja uznemiravaju jer sam generalno stabilna i mirna. Prestala je da mi opada kosa, a ja imam kult kose i to mi je posebno važno. Prestao je tremor i treperenje - konstatuje naša sagovornica.
Izolacija za vreme vanrednog stanja u Srbiji, kaže, teško joj je pala. Opet je osetila nemir.


- Odmah sam posegla za Endonormom. Osetila sam značajnu razliku. Na kontrolnim analizama smanjila su mi se antitela. Divno se osećam i nastaviću da pijem ovaj ruski preparat - konstatuje gospođa Burčul i naglašava: - Endonorm toplo preporučujem svima koji imaju sličnih problema jer ne bih sve ovo javno pričala a da to ne mislim. Kada budem otišla na ultrazvuk, javiću vam rezultate.


Kada su ruski naučnici otkrili novo hemijsko jedinjenje - albinin, kreiran je originalan biopreparat Endonorm, koji nema alternativu na tržištu. To je tireotropni i gonadotropni preparat nove generacije sa maksimalnim terapijskim delovanjem.

Više o Endonormu pročitajte ovde

Endonorm možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, u Maksima Gorkog 25, Brankovoj 16 i TC Stadion, Zaplanjska 32, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom nainfo@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

Komentari (0)

Ostavite komentar

PRODAVNICA BR. 1

Maksima Gorkog

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 10h-18h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 3

 • Ilije Garašanina 5 A
  (Palilulska pijaca), Beograd
  064/643-30-55
  Radno vreme od 8h-15h
  Ponedeljak je neradan dan
  Pogledajte na mapi ovde.

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem