ISKUSTVO KORISNIKA: ČAGA, MANUKA I AHCC PRODUŽILI ŽIVOT

26.11.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 2253 | Autor: | 0

Kanin Dacić prenosi iskustvo svoje majke Nafije, koja je već dve i po godine obolela od mikrocelularnog karcinoma pluća


- Na konzilijumu se uvek iznenade da mi je majka još živa, kaže Kanin Dacić (na slici) prepričavajući iskustvo svoje majke Nafije, koja je već dve i po godine obolela od mikrocelularnog karcinoma pluća.
- Pre dve i po godine su nam rekli da je galopirajući i veoma opasan, pritom smo ga slučajno otkrili. Naime, moja majka je imala tegobe sa srcem i redovno je išla na preglede na jednu kliniku u Skoplju. Tamo su utvrdili da neubičajno kašlje, urađena je biopsija i konstatovano da je zdravstveno stanje pluća veoma ozbiljno.

kanin dacic o iskustvu majke o ahcc, čagi i manuka medu
Gospođa Dacić prošla je četiri ciklusa hemoterapije i dvadeset zračenja.
- Čim smo čuli dijagnozu, uz zvaničnu terapiju, majka je odmah počela da uzima i dodatnu terapiju, koja je uključivala japanski preparat AHCC, čist ekstrakt čage i manukov med. Odmah joj je prijala jer su joj nalazi pred svaku hemoterapiju bili dobri i mogla je da je prima. Ranice na nepcima od hemoterapije brzo je sanirala uz manukov med, čaga joj je vraćala apetit, AHCC dizao imunitet.
Posle dve i po godine od strašnog saznanja, Nafija Dacić, inače psiholog u penziji, oseća se odlično, veoma je aktivna i vredna.
- Svaki put na kontroli, na koju moja majka ide svakih šest meseci, doktori se iznenade da je još živa. Ne prestaje da uzima ove preparate koji joj produžavaju život, utiču na njegov kvalitet i sprečavaju kancer da se širi - ističe Kanin Dacić.

Kako deluju ova tri preparata?
Još od 1990. godine AHCC se koristi kao komplementarna terapija kod pacijenata sa kancerom, koji, uz redovnu terapiju, jača imuni odgovora.
S obzirom da je prvo registrovan u Japanu, ne čudi da je tamo i urađen najveći broj studija, koje ga zbog njegovih osobina smatraju obaveznim nutritivnim suplementom (dodatkom ishrani) kod pacijenata sa kancerom.

Nakon Japana, prednosti i korisnost AHCC kod kancerogenih pacijenata su potvrđene i u studijama izvan Japana, i to najpre u USA - na Univerzitetu Jejl i na univerzitetima u Pensilvaniji i Koloradu.

U Seulskoj studiji pacijenti oboleli od kancera tretirani su, pored konvencionalne terapije, i sa AHCC 3-6 g dnevno tri meseca, praćeni su tri, šest i devet meseci nakon toga. Zaključak studije je sledeći: Nije bilo promena u broju leukocita, hemoglobina i ostalih ćelija krvnih loza, čak i nakon intenzivne radio i hemioterapije. Postojao je blagi porast nivoa limfocita, što je dobar znak u terapiji kancera. Procenat NK ćelija (važnih za eliminaciju tumora) povećan je i do 21% posle tri meseca.

AHCC je, dakle, bezbedan i efikasan za pacijente obolele od kancera i može biti od pomoći u prevenciji depresije krvnih loza krvne slike u toku i nakon hemio i radioterapije.

Čist ekstrakt čage sadrži veliku količinu betulinske kiseline koja uništava već formirane kancerogene ćelije i pritom čuva vitalnost i funkciju zdravih. Preventino deluje protiv nastanka novih kancerogenih ćelija. Akumulira radioaktivne minerale, što se pokazalo kod velikog broja ljudi u Japanu, nakon katastrofe u Fukušimi.

Savremena istraživanja potvrdila su da čaga sadrži obilje biološki vrednih supstanci od kojih se neke nalaze samo u njoj.
Novozelandski manukov med deluje moćno protiv bakterija, kako ne deluje nijedna druga vrsta meda. U studiji ovaj med uništio je gotovo sve tipove bakterija kojima je bio izložen. Izvanredno deluje protiv celog niza bolesti, a posebno je koristan kod slabog imuniteta. Deluje kod lakših i težih infekcija, opekotina, da ublaži bol i brže zaceli rane.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem