ISKUSTVA KORISNIKA: UZ MANUKA MED SANIRALA SAM GLJIVIČNU INFEKCIJU OKA

23.11.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 439 | Autor: | 0

S obzirom da joj razne masti nisu pomogle, penzionerka iz Beograda Vida Krstić (82) pribegla je alternativnom rešenju


Iako ima 82 godine, Vida Krstić (na slici) iz Beograda nikada nije imala nikakvih tegoba sa zdravljem. Uprkos godinama, kako kaže, i dalje vozi, drlja, valja, peče rakiju... Ipak, pre godinu i po dana, vraćajući se sa placa u Čortanovcima, primetila je da joj kapci otiču i da joj se oči zatvaraju.

- Tih dana otišla sam na VMA i dobila sam i injekcije i mast koju sam mazala. Ispostavilo se da mi je neka gljivica ušla u oko. Više od pola godine sam se lečila, sa trenutnim poboljšanjima. Čim bih prestala sa korišćenjem, tegobe su se vraćale. Izgledala sam kao da me je neko izubijao. Išla sam i u Gradski zavod za kožne i venerične bolesti, ali bez uspeha u lečenju.

Vida Krstic uz Manuka med pobedila gljivicnu infekciju
Posle godinu dana borbe sa gljivicom, deca su joj donela Manuka med UMF 20+.
- Već od prvog mazanja, osetila sam poboljšanje. Manuka med sam i mazala na oči i uzimala oralno po pola kašičice. Posle petnaest dana sve se povuklo i ja već duže od pola godine nemam nikakvih tegoba. Nastavila sam da uzimam med, bez obzira što sam problem sa očima sanirala.

Manuka med UMF 10+, Manuka med UMF 15+ i Manuka med UMF10+ možete nabaviti u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom 011/ 2420-955, mejlom info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

Porudžbine iz inostranstva primaju se isključivo telefonom ili mejlom.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem