BEZ VIRUSA, UMORA I ŠIRENJA METASTAZA

11.11.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 893 | Autor: | 0

Radoljub Mitrović o iskustvu svog oca obolelog od kancera pluća sa metastazama na oba plućna krila koji je već deset meseci bez ikakve terapije, sem AHCC-a

U decembru prošle godine otac Radoljuba Mitrovića iz Bajine Bašte suočio se sa najtežom dijagnozom - kancerom pluća sa metastazama na oba plućna krila i metastazama na mozgu.

- Moj otac je strastveni pušač već 50 godina i ceo život kašlje.Nije prepoznao simptome koji su ukazivali na kancer. Tek kad je imao šlog, u bolnici u Užicu doktorka je posumnjala da ima tumor na mozgu. Ispostavilo se da su to metastaze, koje su mu operisane na gama nožu. Na plućima nikad nije imao nikakvu terapiju. Pokojni dr Žugić je rekao da ne može da se radi operacija, već samo bronhoskopija da bi se utvrdilo koja vrsta hemoterapije treba da se primeni. Dva puta je rađena bronhoskopija, ali uzorci nisu bili dobri. Onda je stigla korona i sve je stopirano. Uskoro očekujemo da treći put radi bronhoskopiju i skener pluća - kaže gospodin Mitrović i nastavlja:
- AHCC koristi od januara meseca, praktično od dijagnostikovanja kancera i od tada se nijednom nije prehladio. Imao je kontakte sa ljudima, nije bio izolovan, ali nije ga zakačio nijedan virus. Ne umora se. On diše sa 50 posto pluća i ne bi mogao sam da izađe iz dvorišta, sad ode do grada i vrati se peške. Da li zbog AHCC-a, ali metastaze se nisu dalje širile, iako moj otac i dalje puši.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem