MEDENO REŠENJE ZA HERPES

27.08.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 729 | Autor: | 0

Virus herpesa iz tela ne možete eliminisati, ali tegobe možete ublažiti uz pomoć meda

Virus herpesa iz tela ne možete eliminisati, ali tegobe možete ublažiti uz pomoć meda.

Studija koju vam donosimo rađena je na šesnaest osoba sa herpesom na usnama ili na području genitalija. Osobe su u prethodnoj godini imale šest recidiva u trajanju od sedam do dvanaest dana. Imali su antitela protiv herpesa simpleksa i do testiranja nisu lečeni virostatikom aciklovirom.
Sledeća dva recidiva bila su lečena po principu slučajnog uzorka ili s medom ili sa aciklovirnom kremom, šest puta dnevno.
Nanošenje meda lokalno pokazalo se vrlo uspešno kod obe vrste herpesnih oboljenja na koži. Trajanje recidiva i bolova se skratilo, stvaranje kraste i kompletno izlečenje na koži znatno se ubrzalo.
Pacijenti su ovu metodu lečenja pozitivno ocenili. Nikakve nuspojave se nisu pojavile, a svrab se javio tek kod tri pacijenta lečena aciklovirom.
Med je od davnina cenjen kao lek, ali tek u novije vreme dokazano je da deluje protiv bakterija. Mnogi izveštaji potvrdili su uspešnost lečenja medom. Med je dobar u borbi protiv inficiranih područja na koži, na ranama pa i konjunktivitisa izazvanog stafilokokama i pseudomonasom. Trenutno, još nije utvrđeno koje tačno supstance deluju protiv spomenutih oboljenja.

Tagovi:

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 10h-20h
  subotom i nedeljom: 10h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem