SPOJITE LEPO I KORISNO: SMRŠAJTE GLEDAJUĆI IZLOGE

02.07.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 160 | Autor: | 0

Prosečna pripadnica lepšeg pola godišnje pređe 320 kilometara u potrazi za novom krpicom

Ako do sada niste umeli da se odbranite od kritika da previše vremena gubite na razgledanje izloga i uživanje u kupovini modnih krpica, sada imate odlično opravdanje.

Ovo je odličan vid rekreacije, jer statistika pokazuje da žene obilazeći prodavnice godišnje sagore čak 14.800 kalorija. One u proseku izloge razgledaju dva puta nedeljno i to ukupno traje sat i po. Pritom, iz ovog su izuzeti podaci o obilasku u supermarkete, na pijace i druge prodavnice, uračanuti su samo butici sa odećom, obućom, vešom i modnim detaljima.
Zanimljivo je da prosečna dama godišnje napravi putanju dugu 320 kilometara u potrazi za novom krpicom ili samo iz želje da vidi šta ima novo u ponudi. Pasionirane ljubiteljke kupovine iz istih pobuda prepešače i duplo više, što je odlično za gubljenje viška kilograma i zatezanje nogu bez prave sportske rekreacije, uz znoj i fizički napor.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem