VEĆ DVE GODINE NE KORISTIMO ANTIBIOTIKE

02.02.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 1256 | Autor: | 0

Porodica Zorana Ilića pronašla je rešenje za česte prehlade, upale ušiju i druge tegobe koje muče mlađu decu

Porodica Zorana Ilića pronašla je rešenje za česte prehlade, upale ušiju i druge tegobe koje muče mlađu decu.

U četvoročlanoj porodici Ilić imali su uobičajne probleme koje nosi odgajanje male dece. Do pre dve godine, sada osmogodišnje Bjanka i petogodišnja Lola bile su bolešljive, kao i većina dece u tom uzrastu.
- Bjanka je imala česte upale ušiju, Lola nešto ređe, ali su bile veoma sklone prehladama. Kada mi je majka preminula, više nismo imali ko da ih čuva i više nisu smele da izostaju iz vrtića. Pojavio se u tom trenutku nerešiv problem - kako da im ojačamo imunitet - kaže Zoran Ilić, ovlašćeni revizor i računovođa.
Tada se pojavilo rešenje za koje, naravno, u porodici Ilić nisu bili sigurni da li će da deluje.
- Prijatelj je preporučio supruzi Manuka med i rekao joj da će joj sigurno pomoći. Kad sam se raspitao, video sam da to koriste i Đoković i mnogi drugi kojima je važno da im imunitet bude snažan - priča Zoran koji nije imao dilemu da li s ovim medom treba da pomogne kćerkama.
Od tada Bjanka i Lola po sezoni pojedu kilogram i po Manuka meda UMF 10+.
- Naravno, uz to im cedimo voće, citruse, dajemo čaj sa limunom, čaj sa medom. One više ne koriste antibiotike. Bjanka je, pored čestih prehlada, imala i problem sa hemoglobinom koji smo uspeli da rešimo - ističe ovaj posvećeni otac i nastavlja:
- Koliko dugo su one zdrave, nedavno nas je podsetila i doktorka iz doma zdravlja. Pošto je Lola išla na Zlatibor sa vrtićem, kada smo otišli po potvrdu da je zdrava i da može da ide, doktorka je bila iznenađena: "Pa vi niste bili kod mene već dve godine." S obzirom da su one stalno u kolektivu, Bjanka u školi, Lola u vrtiću, to je veliki uspeh i veoma smo zadovoljni. Nećemo menjati to "pčelinje blago" koje nas je mnogo osnažilo i unelo ravnotežu u naš život.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem