HERBALISTA DŽEJN BARLOU: PUSTINJSKI PERŠUN PROTIV MIKROBA, KAJENSKI BIBER ŠIRI KRVNE SUDOVE, HLORELA DETOKSIKUJE

28.10.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 197 | Autor: | 0

Herbalista Džejn Barlou izdvaja najboljeg biljnog borca protiv mikroba: Lomatium dissectum, poznatija kao pustinjski peršun

Ako bi morala izdvojiti samo jednu biljku kao posebnu, Džejn Barlou kaže da bi to bila biljka Lomatium dissectum (nazivaju je i „pustinjski peršun“).
Reč je o moćnoj antimikrobnoj biljci koju su vekovima tradicionalno koristila domorodačka indijanska plemena u Severnoj Americi.
Ta biljka u prvom redu ima snažno antivirusno, a zatim i antibakterijsko i protivgljivično delovanje.
Zanimljivo je da dok je tokom 1918. širom sveta harala španska groznica, odnevši milione života, niko unutar zajednice indijanskih plemena, koja su uzimala ovu biljku, nije umro od te bolesti.
Pustinjski peršun snažno podstiče eliminaciju virusa i drugih mikroba iz organizma. Zanimljivo je da više od deset posto ljudi prvi put na ovu biljku reaguje osipom na koži, koji se obično javlja tamo gde se krije i sam virus.
Na primer, osobe koje imaju Hašimotov tireoiditis (koji u podlozi ima Epštajn-Barov virus), a koje su počele da uzimaju ovu lekovitu biljku, obično prvo dobiju osip na vratu, gde se nalazi tiroida.
Isto tako, kod onih koji imaju urinarne infekcije, nakon uzimanja biljke, osip se pojavi na donjem delu leđa - oko bubrega.
Taj osip, koji obično traje od tri do četrnaest dana, ukazuje i na preopterećenost jetre, koja ne može da se reši toksina, pa telo pokušava da ih se reši preko kože, koja je naš najveći organ.
Lomatium, ili pustinjski peršun, izvrsno pomaže i kod virusne upale grla.
Foto: Fejsbuk

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net