5 REŠENJA ZA BRŽE MRŠAVLJENJE

18.10.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 560 | Autor: | 0

Čaj od peršuna i đumbira, jabuke, kefir...


Malo korigovanje ishrane, redovnu fizičku aktivnost, unos dovoljne količine vode - ovi trikovi će omogućiti da se viška kilograma brže i lakše oslobodite i to na potpuno prirodan i zdrav način.
Evo nekih trikova koji pomažu da se proces mršavljenja ubrza:

1. Čaj od peršuna svaki dan
Peršun je odličan za izbacivanje viška tečnosti iz organizma i čišćenje organizma od toksina. Šolja čaja od peršuna na dan ubrzaće metabolizam i pomoći vam da se rešite masnih naslaga.

2. Čaj od đumbira
Đumbir ubrzava varenje, vezuje masnoće i u rekordnom roku ih izbacije iz organizma. Đumbir čaj je dobro piti ujutru, ali ne svaki dan, već je potrebno praviti pauze na 7 dana. Veoma je moćan i deluje na upalne procese i organe - (ukoliko imate nekih zdravstvenih smetnji, prvo bi trebalo da konsultuje lekara).

3. Topao napitak od jabukovog sirćeta
Jabukovo sirće ubrzava probavu, ali i proces trošenja kalorija, same masti kraće vreme ostaju u organizmu. Beta-karoten, koji se nalazi u jabukovom sirćetu, takođe pomaže razlaganje masnih naslaga.

4. Jabuke
Jabuke su dijetalne i mogu se konzumirati bilo kada i u količini koja vam prija. Slobodno možete ih jesti bez ikakve bojazni. Bilo da želite da smršate ili da zdravstveno stanje održavate na optimalnom nivou - treba svakako da jedete jabuke što češće.

5. Kefir
Za kefir se kaže da je eliksir mladosti i zdravlja, pa i lepote. Ovaj čudotvorni napitak sadrži korisne bakterije koje ubrzavaju proces razgradnje hrane i samim tim ubrzavaju metaboljizam, štite creva i crevnu floru i odlične su za normalizaciju probave i izbacivanje toksina iz čitavog organizma. Kefir je najbolje koristiti domaći, dobijen procesom delovanja gljive - koja je isto toliko fascinantna koliko i sam napitak.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net