DIJETA SA PROPOLISOM I MEDOM

28.07.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 2559 | Autor: | 0

Dr Sanja Stanojević, pedijatar-apiterapeut, savetuje kako da brzo i zdravo izgubite kilograme


Dr Sanja Stanojević, pedijatar-apiterapeut, savetuje kako da brzo i zdravo izgubite kilograme. Za početak, nabavite kvalitetan propolis.
Propolis ometa rad fermenata za varenje hrane i uspešno se koristi u dijetama za mršavljenje. Najbolji je u kombinaciji sa medom, kada se mršavi tokom spavanja. Mehanizam je prirodan, zasniva se na osobinama voćnog šećera, tj. fruktoze iz meda da modifikuje razmenu materija u čoveku, tako da koristi masno tkivo za obnavljanje oštećenih mišića. Ali, mišiće prvo treba opteretiti da bi došlo do oštećenja. Prema autorima dijete, za to je dovoljan težak fizički rad, recimo dizanje tegova ili cepanje drva, u trajanju od samo petnaest minuta svakog drugog ili trećeg dana i ništa više od toga.
Sat vremena pre spavanja svako veče pojedite kašiku meda, najbolje bagremovog. Kašiku meda rastvoriti u čaši mlakog čaja sa dodatkom 20-30 kapi propolisa i tako uneti u organizam. Mršavljenje je prirodno, tri do pet kilograma mesečno.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem