STOP ZA ENTEROKOKUS

21.04.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 211 | Autor: | 0

Uz obaveznu antibiotsku terapiju mogu se koristiti eterična ulja žalfije, mente, eukaliptusa


Protiv ove podmukle bakterije, uz obaveznu antibiotsku terapiju mogu se koristiti i prirodni preparati: eterična ulja žalfije, mente, eukaliptusa, beli luk, med sa propolisom, matični mleč, ulje divljeg origana...
Sigurno znate da antibiotici deluju na bakterije, ali neke od njih toliko su uporne da ni lekovi savremene medicine ne pomažu. Takva je i bakterija enterokokus. Uz antibiotsku terapiju pomozite sebi prirodnim sredstvima.
Poznate je i čaj od breze i zlatnice. One deluju diuretski i antibiotski. Iskustva korisnika pokazala su kako ove biljke uspešno leče upalu bubrega i infekcije mokraćnih puteva.

Ulje divljeg origana je prirodni antibiotik koji će vam pomoći u borbi sa enterokokama. Ovo blagotvorno ulje uništava veliki spektar mikroorganizama, a deluje i preventivno kada su u pitanju infekcije.
Ehinacea je sjajan imunostimulator i borac protiv upornih bakterijskih infekcija. Dobri prirodni antibiotici su i beli luk, med sa propolisom, matični mleč…

Eterična ulja sa izuzetnim antimikrobnim delovanjem su esencijalno ulje žalfije, mente, eukaliptusa.

Rezistentna na većinu lekova, ona polako širi svoje kolonije kroz vaš organizam. Sa uretre ona može inficirati bubrege, a ukoliko iz krvi pređe na srčane zaliske, situacija nije bezazlena. Enterokok spada u normalnu mikrofloru ljudskog organizma. Ipak, kada postane patogena, ona ume da napravi pravi ršum u telu. Posebno je opasna ukoliko vam je oslabljen imunitet. Zato se na vreme pobrinite kako da do opšte invazije enterokoke i ne dođe.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 9h-18h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net