UZ ENDONORM POBEDILA HAŠIMOTO

25.04.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 3184 | Autor: | 0

Suzana Panić iz Beograda u potpunosti uspela da sanira tegobe sa “podivljalom” tiroidom


Pre tri godine život Suzane Panić iz Beograda promenio se iz korena. Nelagodnost u vratnoj regiji, poteškoće sa gutanjem i osećaj gušenja i davljenja bili su njeni svakodnevni pratioci.
- Do tada nikada nisam bila bolesna, ali sam bila svesna da ulazim u klimaks i da su određene tegobe neminovne. Ipak, neprijatni simptomi su se pojačavali i morala sam da odem kod lekara. Prve analize nisu ukazivale na alarmantno stanje tiroide, više je to bio hormonski disbalans. Tada sam počela da patim i od anemije, a primetan je bio i nedostatak vitamina D3 i kalcijuma. Ipak, neposredno posle prvih analiza štitna žlezda je podivljala. Poslali su me kod endokrinologa koji mi je odmah dao terapiju. Uspela sam da popijem samo jednu tabletu jer sam se osećala veoma loše i praktično odmah prestala da ih pijem - priča naša sagovornica.
Tada je Suzana, kako kaže, krenula u istraživanje alternativnih mogućnosti za rešavanje svog problema. Prvo je korigovala ishranu.
- Počela sam da izbegavam pšenično brašno, a obroci su mi se uglavnom bazirali na voću i povrću. Cedila sam sokove, jela salate i semenke. U ishranu sam ubacila konopljin protein i organski kakao, pravila sam mleko od semenki suncokreta i ječma. Slušala sam svoj organizam. Ipak, u kontrolnim analizama nije došlo do bitne promene rezultata. Bili su mi ugroženi i srce, bubrezi...- konstatuje gospođa Panić.
Uporno tragajući, Suzana je otkrila Endonorm, ruski nehormonski preparat.
- Posle jedne bočice Endonorma osećala sam se fantastično, neuporedivo bolje. Uvek sam verovala u ruske preparate jer sam još kao tinejdžerka koristila rusko prirodno sredstvo protiv ešerihije koli. Otkad sam popila Endonorm, više nemam problema. To su potvrdile i analize od pre mesec dana - svi rezultati su u redu. Čak ni čvorića, koji je konstatovan na prvom ultrazvuku, više nema.

Endonorm možete kupiti u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje.

I još pogledajte:

ENDONORM

8900 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem