BEZ BOLA U KUKOVIMA, KOLENIMA I PRSTIMA

24.04.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 3610 | Autor: | 0

Entoni Džejkobs, direktor firme Farmalink za Evropu objašnjava zašto je Lyprinol najbolji suplement kod svih vrsta upalaEntoni Džejkobs, direktor firme Farmalink za Evropu, na razgovor u Magično bilje stigao je posle celodnevne ture biciklom kroz Beograd. Naime, Džejkobs se provozao kroz Novi Beograd, centar grada i stigao čak do Avale, pa nazad. Iako ima 66 godina, to mu nije predstavljalo napor.
- Zahvaljujući Lyprinolu. Pijem ga godinama i telo mi je toliko pokretno da mi ništa ne predstavlja napor - kaže Džejkobs.

Šta sadrži Lyprinol pa ima tako dobar efekat?
- Lyprinol je prirodni antiinflamatorni suplement koji sadrži patentirani lipidni ekstrakt izolovan iz zelenousne školjke sa Novog Zelanda. Pored zelenousne školjke, Lyprinol sadrži i maslinovo ulje i mali iznos vitamina E koji je dodat kao antioksidant. Istraživanja su pokazala njegova značajna antiinflamatorna svojstva.

Da li postoji neki poseban način proizvodnje?
- Proces proizvodnje i ekstrakcije Lyprinola razvijao se dugi niz godina i pokriven je sa nekoliko internacionalnih patenata. Proces patentiranja uključuje ekstrakciju ulja iz zelenousnih školjki koje su prethodno stabilizovane i zamrznute. Novozelandska zelenousna školjka sadrži glikozaminoglikane koji su važan sastavni deo: međuzglobne tečnosti, hrskavice i vezivnog tkiva.

Kod kojih tegoba se Lyprinol pokazao kao efikasan?
- Preporučuje se kod reumaitodinog artritisa i osteoartritisa, spondiloze i išijasa, bolova u zglobovima, degenerativnih procesa u zglobovima, oštećenja zglobne hrskavice, povreda kod težih fizičkih opterećenja, prekomerne težine, nepravilnog kretanja i produženog sedenja na radnom mestu.

Ekstrakt od zelenousne školjke pomaže normalnom funkcionisanju zglobova kostiju.

Koliko kliničkih istaživanja je urađeno?
- Postoji osam kliničkih istraživanja sprovedenih na 368 obolelih od osteoartritisa koji su koristili Lyprinol. Ova istraživanja pokrivaju kako lakše, tako i one teže slučajeve osteoartritisa. U svakom slučaju, ključne oblasti ovih istraživačkih studija dokazala su smanjenje bola i uvećanje funkcionalnosti korišćenjem Lyprinola.
Glavno istraživanje odnosilo se na olakšanje bola kod osteoartritisa kolena ili kuka pod uticajem Lyprinola u poređenju sa ribljim uljem. Autori ove studije procenjivali su razliku u jačini bola i kvalitetu života, kao i klinički odgovor pacijenta na terapiju.
Ono što su oni ustanovili je činjenica da su oni pacijenti koji su lečeni ribljim uljem pokazali znatno manje poboljšanje u svakom pogledu. Oni pacijenti koji su koristili tretman sa Lyprinolom pokazali su znatnu redukciju bola za vreme trajanja tretmana od dvanaest nedelja. Povrh toga, 91 posto pacijenata iz ove grupe prijavili su poboljšanje po pitanju kvaliteta života.
Zahvaljujući pozitivnim rezultatima utvrđenim kod onih pacijenata koji su koristili Lyprinol, druga faza istraživanja bila je sprovedena kod onih pacijenata koji su prethodno bili u onoj grupi koja je koristila riblje ulje.
Ovoga puta, oni su upotrebljavali Lyprinol umesto ribljeg ulja i to u trajanju od 12 nedelja i ustanovljeno im je slično umanjenje bola kao i kod pacijenata prve grupe.

Da li postoje neke upale kod koji Lyprinol ne deluje?
- Posle brojnih istraživanja ustanovljeno je da ne deluje protiv migrene i teniskog lakta.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem