JAPANSKA KRALJICA MRŠAVLJENJA

03.03.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 1281 | Autor: | 0

Vežba istezanja topi masne naslage s trbuha i eliminiše bol leđima


Tamajo Okava, japanska instruktorka joge, stručnjak je za mršavljenje. Ona predlaže vežbu istezanja koja aktivira i jača mišiće abdomena i leđa. Pored toga, ova vežba aktivno deluje i na unutrašnju stranu butina.

Stanite široko raširenih nogu, stopalima okrenutim spolja. Nožne prste i kolena su okrenite u su istom smeru. Noge savijte u kolenima. Za održavanje ravnoteže, stavite ruke na njih.

Prvo se nagnite napred, okrećući desno rame ulevo i unutra, pri čemu levo rame ide unazad.

Trebalo bi da osetite kako se istežu mišići butina, struka i leđa. Zadržite se u ovom položaju 3 sekunde, pa se vratite u početni položaj. Ponovite isto to i u drugom smeru.

Pokrete sprovodite polako i pažljivo, celo vreme osećajući napetost mišića. Vežbu radite 2 puta dnevno po 10 ponavljanja.

japanska joga za mrsavljenje

Nakon 2-3 nedelje redovnog vežbanja, primetićete da “šlauf” sa struka polako nestaje, a već nakon nekoliko dana osetićete kako postajete pokretljiviji i bol nestaje.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem