ELIKSIR OD POLENA REGENERIŠE ORGANIZAM

18.02.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 472 | Autor: | 0

Napravite sami efikasno sredstvo protiv virusa i bakterija


Virusi i bakterije ništa vam neće moći, ako na vreme ojačate organizam. Nije kasno da napravite eliksir od poelna, meda i mleča.

Za dobijanje ovog eliksira treba izmešati konzervisan polen sa ušećerenim medom, uz dodatak jednog grama mleča. Za jednu kuru potrebno je pedeset grama čistog polena, gram mleča i dvesta grama ušećerenog meda, najbolje bagremovog ili planinskog. Polen i mleč mogu se pomešati i sa tečnim medom pomoću električnog miksera, tako da se dobije masa u vidu krema.

Izmešan polen i mleč upotrebljavaju se tako što se u toku deset dana svakog jutra pre doručka uzima po jedna kafena kašičica, pa se posle pauze od sedam dana nastavlja sve dok se sva količina iz teglice ne potroši. Utvrđeno je da je za regeneraciju organizma potrebno da se tokom jedne godine uzme četiri puta po pedeset grama polena i jedan gram mleča. Preparat se uzima na tri meseca.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radno vreme
    radnim danima 10h-14h,
    subotom 8h-11h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem