LIČNA PRIČA: KAKO SAM IZLEČIO RAK PŠENIČNOM TRAVOM

18.02.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 2299 | Autor: | 0

Deni Makdonald: Detaljna uputstva i recept čoveka koji je pobedio kancer
Kada su Deniju Makdonaldu (74) iz Irske lekari rekli da ima rak želuca i da mu je, sva je prilika, ostalo tri meseca života, odlučio je da se ne prdržava njihovih saveta, kako bi izbegao toksičnu hemioterapiju, i da prihvati lečenje hranom.
Četiri godine kasnije Deni je sjajno, zahvaljujući dnevnom protokolu koji je usvojio i koji uključuje ispijanje sokova pšenične trave (mlade pšenice), hranjive guste „superhrane” sa velikim učinkom po zdravlje.

Prema pisanju medija Sunday World, Deni je postao svestan svog stanja kada mu je čir na želucu odjednom „eksplodirao”. Nakon što je prevezen u bolnicu sa farme na kojoj živi, lekari su se borili da suzbiju krvarenje, da bi pritom otkrili da je Deni zapravo imao težak oblik raka želuca koji se proširio po celom telu.
Oni su ga upozorili da je jedini način da se oslobodi raka, prema njihovom mišljenju, da prođe kroz konvencionalno lečenje - hemioterapiju i zračenje.
Za razliku od većine ljudi, Makdonald je odlučio da istraži druge metode lečenja. Kasnije je obavestio svoje lekare da se opredelio za vlastiti tretman koji uključuje mladu pšeničnu travu.

Doktori su bili prilično ljuti, ističući kako će on biti „mrtav u roku od nekoliko nedelja“. Ali Deni je izabrao pšeničnu travu umesto hemioterapije:
„Rekao sam doktorima da nisam spreman da se podvrgnem terapiji koju su mi predložili. Dok sam ja verovao da će me to ubiti, doktori su bili ljuti zbog moje odluke. Moj porodični doktor mi je rekao da ću umreti za tri meseca.”

Denijev izbor da koristi pšeničnu travu kao tretman protiv raka temeljio se na brojnim iskustvima za koje je čuo od prijatelja.
„U roku od sedam dana peckanja, koje sam osećao prošli put, ja sam bio mnogo bolje. Prestao sam da uzimam prepisane tablete i od tada do dana- današnjeg nisam uzeo nijednu. Mesec dana kasnije bolovi su potpuno nestali i znao sam da sam na putu oporavka. Pšenična trava je delovala. Napravio sam pravu odluku nakon što sam odbio savet doktora”, rekao je on.
Osim toga, Makdonald je povratio svu težinu koju je izgubio dok je koristio lekove. Počeo je sa 3 grama pšeničnog soka dnevno da bi stigao do 18 grama pšenične trave na dan. Deni Tvrdi da je uspešno izlečio rak.

„Znam mnogo lekara koji smatraju da pšenična trava ne može da suzbije rak, ali ja sam živi dokaz da to nije istina”, dodaje on.
Šta je mlada zelena pšenica ili pšenična trava?
Mlade zelene travke žitarica, koje se melju, danas su hit za sve ljude kojima je potrebna dodatna snaga prirode.
Lišće mlade zelene pšenice jedna je od jedinstvenih namirnica, krcata materijama koje su dobre za organizam. To je mlada zelena pšenica ubrana pre razvitka zrna (plodova) i transformacije u stabljiku zlatnih klasova. Kao mlada biljka, pšenica sastavom više liči na zeleno lisnato povrće nego na žitarice. Bere se kada je visoka 15 do 20 cm, kako bi se optimalno iskoristili nutrijenti koji iz zrna prelaze u lišće. Sledi ekstrakcija i sušenje, a zatim nastaje zeleni prah koji se može otopiti u vodi ili dodati raznovrsnim zdravim voćnim i povrtnim sokovima.
Ispijanje sokova od mladih zelenih žitarica danas predstavlja snažno detoksikacijsko sredstvo i izvor antioksidanata, pa se veruje da može da zaštiti čoveka od brojnih bolesti današnjice.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem