UZ SOKOVE IZLEČIO RETKI OBLIK RAKA KRVI

15.01.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 687 | Autor: | 0

Jovan Pejić, mladi biznismen iz Kanbere, koristio svoju terapiju i postao junak na Petom kontinentu. Primenom stroge vegan dijete tumor nestao iz tela


Sokovi Jovana Pejića, Srbina iz Australije apsolutni su hit na Petom kontinentu. Ne samo zbog bogatog izbora raznih vrsta napitaka koji čiste različite organe već i zbog Jovanove lične priče koja i dan danas, gotovo pet godina posle izlečenja puni novinske stupce širom sveta.

Mladi gospodin Pejić je uz pomoć roditelja, brata i devojke izlečio rak krvi i postao primer Australijancima kako treba verovati u sebe i zdravu ishranu.
- Imao sam 24 godine kada sam na preponama napipao jedan čvorić. Analize su pokazale da imam veoma retku vrstu kancera krvi, koji nije tipičan za mlade ljude. Lekari su mi prepisali hemoterapiju, koju sam odbio, ali sam pristao na kratku dozu radioterapije. Ta terapija me je toliko iscrpla da sam shvatio da moram sam da uradim nešto za sebe - ispričao je Pejić kako se pre osam godina, kao student Mekvori univerziteta, susreo sa opakom bolešću.

Njegovi roditelji, poreklom iz Sombora, brat Nikola i devojka Lusi Atard, podržali su njegovu. Iz jelovnika je izbacio meso, mlečne proizvode i veštačke sokove, a opredelio se za vegansku ishranu punu sirovog povrća i hladno ceđenog bilja, od kojeg je pravio prirodne sokove i pio ih dva puta dnevno.
- Šest nedelja kasnije na lekarskoj kontroli utvrđeno je da se tumor smanjio za 30 odsto. To je bilo neverovatno, jer niko tako nešto nije očekivao. Naredna tri meseca primenjivali smo radioterapiju i nastavio sam svoju strogu dijetu sa prirodnim sokovima. Tumor je ubrzo počeo da nestaje - objasnio je Pejić proces izlečenja.
Tokom lečenja ovaj mladić kombinovao je fizičke aktivnosti sa mentalnim vežbama, koje su mu jačale volju da izdrži strogu dijetu i odupre se iskušenjima.

- Kada je tumor nestao, shvatili smo da je za zdrav život podjednako važno kako se lečite, koliko vežbate i šta sve unosite u organizam. Osetili smo potrebu da ljudima koji su za to zainteresovani pokažemo kako da budu zdravi - izjavila je Jovanova verenica Lusi, sa kojom je Pejić lansirao svoje prirodne sokove na tržište Australije.
Namera Jovana Pejića, sada veoma popularne ličnosti na Petom kontinentu, jeste da promoviše ideju da njegovi hladnopresovani sokovi, dobijeni ceđenjem lokalnih biljaka, povrća i voća, postanu deo masovne ishrane, jer je ubeđen da doprinose zdravlju.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem