ALUFOLIJA PROTIV BOLOVA I OŽILJAKA

13.01.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 686 | Autor: | 0

Aluminijumska folija odlična je za ublažavanje artritisa, gihta, išijasa i bola u peti


Umesto korišćenja samo za kuvanje, evo kako foliju možete da iskoristite za neke zdravstvene probleme.
Skoro da ne postoji dom u kome nema aluminijumske folije u kuhinjskim fiokama ili ormanima, ali verovatno nikada niste ni pomislili da je koristite na vašem telu.

Bolni zglobovi
Aluminijumska folija je odlična za uglažavanje bolnih stanja kod artritisa, gihta, išijasa i bolova u petama. Da biste izvukli najviše iz ove metode, omatajte folijom bolno područje na telu i koristite medicinski zavoj kako bi to osigurali.
Ostavite oblog na mestu preko noći ili dok odmarate tokom dana na nekoliko sati. Ponavljajte ovaj postupak 10-12 dana, a zatim pauzirajte dve sedmice. Ako se bol nastavi, ponoviti tretman dok bol ne prestane.

Opekotine
Malo je poznata činjenica da elementi u aluminijumskoj foliji mogu da pomognu prilikom opekotina.
Prvo oprati opekotinu hladnom vodom i osušite mekom krpom. Zatim nanesite tanki sloj masti za opekotine, a onda pokriti sterilnom gazom. Na ranu omotajte gazu sa aluminijumskom folijom i pričvrstite sa medicinskim zavojem.
Osim kod olova, aluminijumska folija dobra je i za postoperativne ožiljke i opekotine.

Ruski i kineski iscelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe.
Čak se i psihoterapeut Vilhelm Reič, učenik poznatog i cenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize Sigmunda Frojda, u nekoliko svojih stručnih dela osvrnuo na ovu praksu.
Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem