PREDSTAVLJEN PRVI JESTIVI PARFEMI

14.12.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 155 | Autor: | 0

Možete ih dodati čaju ili piću i potpuno promeniti aromu i ukus


Jestivi parfemi jedan su od najnovijih izuma brenda London Smith & Sinclair, poznatog po neobičnim idejama u kulinarskoj industriji. Kompanija nudi, između ostalog, alkoholne žele pasulje i rastvorljive tablete sa ukusom popularnih pića. Sada je predstavljen i jestivi miris.

Prema rečima proizvođača, parfemi se mogu dodati u bilo koje piće da bi mu se promenio ukus. Savršeno se kombinuju sa rakijama, vinom i koktelima na bazi dinje.
Veoma je lako koristiti ih: samo naprskajte koktel mirisom. Da biste poboljšali efekat, možete kombinovati parfeme i tonike, a zatim ih mešati sa ostatkom pića.
Osim aromatičnih koktela, proizvođač takođe predlaže druge namene za svoj neuobičajeni proizvod. Prema sloganu "Poliži tvoj miris", koji krasi svako pakovanje jestivih parfema, možete jednostavno prskati kožu i lizati ga. Ili ... biti polizani.
Jestivi parfemi nastaju na tradicionalan način. Bezbedni su i 100% veganski. Sastav sadrži ukuse glicerina, kruške, vanile i limunske kiseline. Do sada su na raspolaganju tri ukusa: cvet trešnje sa mandarinom, kruška sa vanilom, lubenica i citrusi.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem