DOKAZANO: NAJČISTIJI MATIČNI MLEČ NA SVETU

06.10.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 1981 | Autor: | 0

Hit proizvod sa Novog Zelanda, mleč kompanije Happy Valley sadrži najviši nivo 10 HDA, i to na svetskom nivou nedostižan nivo 10 HDA od 3,1 %. Ova deset-hidroksi-dva decenoična kiselina omogućava antimikrobnu i antitumorsku aktivnost


Mleč u medu je prirodni revitalizujući preparat koji poseduje mnoga blagotvorna dejstva:
- povoljno deluje na obnavljanje organizma i poboljšava opšte zdravstveno stanje
- pojačava rad centralnog nervnog sistema
- poboljšava metabolizam
- povećava apetit
- ublažava reumatične bolove u mišićima i zglobovima
- povećava fizičku snagu i radnu sposobnost
- ubrzava oporavak rekonvalescenata
- utiče na podmlađivanje ćelija jer ih snabdeva faktorima koji im nedostaju
- pomaže u prevenciji i lečenju bronhijalne astme, oboljenja jetre i bubrega, stomačnih čireva i nesanice.

Mleč u medu ima prirodnu sposobnost da održi i poboljša neuropsihičku ravnotežu, endokrini, digestivni i genitourinarni sistem. Ustanovljeno je da ovaj revitalizujući preparat poboljšava memoriju, pomaže u borbi protiv srčanih oboljenja, uključujući arteriosklerozu i anginu. Mleč u medu normalizuje telesne funkcije, štiti od infekcija, povećava otpornost na bolesti, nivo izdržljivosti i energije.

Matični mleč u medu novozelandske kompanije Happy Valley nije običan proizvod te vrste. Naučno je potvrđeno da se izuzetnost matičnog mleča temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA. Mleč ove kompanije sadrži najviši nivo 10 HDA na svetu, i to na svetskom nivou nedostižan nivo 10 HDA od 3,1 %. Ova deset-hidroksi-dva decenoična kiselina odgovorna je za antimikrobnu i antitumorsku aktivnost.

Happy Valley je najveći proizvođač matičnog mleča na Novom Zelandu i proizvodi najčistiji matični mleč na svetu. Pošto se prodaje u svom najčistijem obliku, ima brojne zdravstvene koristi.

Ovaj proizvod se zbog svog hemijskog sastava smatra eliksirom mladosti, izuzetan je biostimulator, imunomodulator, regenerator. Naučno je dokazano da reguliše nivo holesterola i triglicerida u serumu, ima antimikrobnu i antivirusnu moć.
Matični mleč je kompleksna prirodna materija koju nam daruje pčela. Proizvode je pčele radilice starosti 4 - 12 dana, služi za ishranu larvi, iz kojih će se razviti matica, pčele radilice, trutovi. Prirodni je izvor neurotransmitera - acetilholina u čistom obliku, supstance koja služi za prenos impulsa, i istovremeno širi krvne sudove mozga i srca.

Matični mleč u medu proizvođača Happy valley možete kupiti u biljnom centru Magično bilje


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem