NOVO U BILJNOM CENTRU: MANUKA U BADEMOVOM ULJU

21.12.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 1513 | Autor: | 0

Kombinacija novozelandskog manuka i bademovog ulja dubinski čisti kožu, ubrzava povlačenje postojećih akni i sprečava njihov ponovni nastanak

Manuka ulje u slatkom bademovim ulju napravljeno je od 22 procenta novozelandskog manuka ulja obogaćenog bademovim uljem. Ova kombinacija skuplja prekomernu površinsku masnoću sa kože, hidrira je i uravnotežuje, čineći je mekom i dubinski čistom. Pomaže protiv bakterija i gljivica i efikasno se bori protiv akni.

Intenzivna, antioksidativna i zaštitna svojstva ovog ulja umiruju i neguju suvu i grubu kožu.
Ova izuzetno ulje specifično je formulisano da intenzivno hidrira, prodire kroz epidermalni sloj i daje elastičnost i hidrataciju. Idealno je za sve suve, grube površine tela, uključujući laktove i kolena. Idealno štiti nokte i stopala od gljivica.

Efikasno odstranjuje mrtve ćelije i nečistoće sa kože i istovremeno je podmlađuje i štiti. Sinergijskim delovanjem manuka meda i bademovog ulja maksimalno se iskorišćava blagotvorni efekat svakog sastojka.
Ovo ulje predstavlja podsticaj zdravlju vaše kože jer pojačava njen sjaj, podstiče obnavljanje ćelija i mikrocirkulaciju, primetno sužava pore, nakon čega koža ostaje potpuno čista, glatka i sjajna.


Ulje manuke u bademovom ulju možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom ili mejlom, ili preko internet prodavnice.

Tagovi:

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net